Vaskemaskiner

Vaskemaskiner

Når vasketøjet hober sig op, du er løbet tør for sokker og nærmeste møntvaskeri ligger flere kilometer væk, så er en god vaskemaskine din bedste ven i nøden. Hos POWER har vi af samme årsag samlet et omfattende udvalg af vaskemaskiner sammen til dig, så du altid kan have rent tøj i skabet derhjemme. Vi har vaskemaskiner fra hæderkronede mærker som AEG, Bosch, Siemens, Miele, Zanussi, Whirlpool, Gorenje og mange flere, ligesom vi har mange forskellige typer af vaskemaskiner – og vi har også én til dig.

En god vaskemaskine er som de fleste andre hvidevarer ikke desto mindre en vigtig investering, som kræver både tid og en smule omtanke. Du skulle jo gerne ende med at købe en maskine, som passer både til dit hjem og dine personlige behov. Derfor har vi her hos POWER lavet en fiks guide til dig, som hurtigt opsummerer både fordele og ulemper ved de mest almindelige typer af vaskemaskiner.

Husk, at vi også sælger meget andet udstyr til både hus og have. Vi har alt fra kuglegrills til kaffemaskiner i vores sortiment, så du altid kan finde lige netop dét, du står og mangler til hjemmet.

Den frontbetjente vaskemaskine

Denne type vaskemaskine er langt den mest udbredte og almindelige løsning inden for vaskemaskiner herhjemme.  De fås i mange forskellige modeller og udgaver, har godt med kapacitet og er lige så lette at fylde, som de er at tømme. En anden fordel er, at de kan installeres i en vaskesøjle. Til gengæld optager de også meget plads og er derfor ikke altid det bedste valg til især små hjem. Dertil kommer, at de også er mindre gode for ryggen end for eksempel topbetjente vaskemaskiner, fordi du skal bukke dig både for at putte vasketøjet i maskinen og når du skal tage det ud igen.

Den topbetjente vaskemaskine

Denne type vaskemaskine ses oftere i udlandet, men findes dog også i mangt et bryggers på de hjemlige breddegrader. Som navnet antyder, så sidder låget på en topbetjent vaskemaskine ikke foran, men for oven. Dette gør den mere skånsom for ryggen at bruge, fordi du ikke behøver bukke dig forover for at fylde eller tømme den. Topbetjente vaskemaskiner er i reglen også mindre end frontbetjente vaskemaskiner, og er derfor nemmere at få plads til i for eksempel en lille lejlighed. Som en ulempe kan nævnes, at den til gengæld også har mindre kapacitet, ligesom den ikke kan installeres i en vaskesøjle.

Vaske-tørremaskinen

Den tredje type af mest almindelige vaskemaskiner på markedet er en 2-i-1 maskine, som både kan vaske og tørre dit tøj. En vaske-tørremaskine er en virkelig god løsning til små hjem, hvor der hverken er plads til en tørretumbler eller tørrestativ, og hvor muligheden for at hænge tøj til tørre udenfor er begrænset. Disse typer af vaskemaskiner er ofte mindre end traditionelle vaskemaskiner og har derfor ikke helt samme kapacitet, ligesom de ikke kan tørre lige så meget tøj ad gangen som en rigtig tørretumbler. De tørrer heller ikke tøjet lige så godt, men i reglen dog godt nok til, at du kan lægge dit tøj på plads i skabet med det samme.

Til gengæld har en vaske-tørremaskine den åbenlyse fordel, at du kun behøver betale for én maskine i stedet for to – og en krone sparet er jo en krone tjent.

Hos POWER vil vi i det hele taget gerne hjælpe dig til en nem og bekvem hverdag. Derfor har vi et bredt udvalg af hårde hvidevarer i alle prisklasser og til alle slags hjem, store som små. Vi hjælper også hellere end gerne med levering og installation af dine køb, hvis du har behov for det.