Blu-ray-/DVD-optagere

DVD og Blu-ray optagere

Der er efterhånden ingen tvivl om, at streaming er den nye konge af underholdning. Imidlertid betyder det ikke, at hverken flow-tv eller optiske diskformater som DVD og Blu-ray er blevet totalt overflødiggjort. Tværtimod samles de fleste af os danskere for eksempel stadig om fredagsunderholdningen på de traditionelle tv-kanaler, så vi også kan være med i samtalen ved kaffeautomaten om mandagen, og både TV 2 og DR har efterhånden udviklet tradition for at producere gode serier og programmer, som stadig trækker seere til. Disse programmer kan naturligvis ofte tilgås via kanalernes egne streamingtjenester, men ikke desto mindre er der stadig fordele ved at kunne optage og gemme lidt underholdning til en regnvejrsdag.

Hos POWER har vi derfor samlet et bredt udvalg af DVD og Blu-ray optagere og afspillere, så du aldrig går glip af en god film, en spændende dokumentar eller et afsnit af din yndlingsserie. Vi har kvalitetsoptagere- og afspillere fra kendte mærker som Sony, Pioneer, Panasonic og LG. Uanset hvad du leder efter, så kan du helt sikkert finde det hos os.

Og faktisk er der flere gode grunde til at investere i en DVD eller Blu-ray optager, selvom det for mange mennesker kan være lidt svært at få øje på behovet i en verden, hvor Netflix sætter dagsordenen og ældre lagringsmedier som DVD’er måske efterhånden virker en kende gammeldags – især hvis du er typen, som godt kan lide at have fuld kontrol over, hvad du har mulighed for at se og hvornår.

Få helt styr på din underholdning

DVD og Blu-ray optagere og afspillere virker måske ikke så tillokkende i forhold til streamingtjenesterne, men de tilbyder alligevel visse fordele. At have alle mulige serier og film fra hele verden inden for rækkevidde med et enkelt tryk på en knap er selvfølgelig alletiders, men det betyder også, at man ofte bruger uforholdsmæssig lang tid på at beslutte sig for, hvad man rent faktisk skal se. Man bør heller ikke glemme, at man ved streamingtjenester ikke selv bestemmer udvalget og desuden risikerer, at en film eller serie pludselig bliver fjernet fra brugerfladen - ofte uden varsel.

Med en DVD eller Blu-ray optager og afspiller er det imidlertid kun dig, der sætter dagsordenen. Du kan optage, gemme og se dine yndlingsfilm- og serier når du vil, uden at frygte, at de pludselig ikke længere er tilgængelige. Har du mindre børn, kan det desuden være ganske rart at have hånd i hanke med deres underholdningsforbrug, så du ikke risikerer, at de farer vild på YouTube og havner i internettets mørke krinkelkroge. Med en DVD eller Blu-ray optager bliver det også nemmere at planlægge pligter før sjov, når du kan optage dagens julekalenderafsnit eller yndlingsprogrammet på Ramasjang. På den måde kan poderne stadig nå at få det hele med, selvom der er lektier, der skal laves og en sengetid, der skal passes.

Dertil kommer, at der ganske enkelt stadig er en vis charme over at samle hele familien omkring den samme film på husets største skærm, uden at risikere, at der går skår i hyggen, fordi I ikke kan blive enige om, hvad der skal sættes på. En DVD eller Blu-ray afspiller er heller ikke lige så distraherende som en tablet, der både bimler og bamler med diverse notifikationer, imens du prøver at koncentrere dig om et spændende serieafsnit.

Hos POWER kan du selvfølgelig købe brændbare DVD’er, Blu-ray diske, CD’er og andre lagringsmedier, så du altid kan hive din favoritfilm frem fra skuffen. Vi har desuden også transportable DVD-afspillere, så du kan tage underholdningen med dig på ferie eller i bilen, så ungerne er pacificerede, når I skal på langfart.