Blu-ray-/DVD-optagere

DVD- og Blu-ray-optagere

Der er efterhånden ingen tvivl om, at streaming er den nye konge af underholdning. Imidlertid betyder det ikke, at hverken flow-tv eller optiske diskformater som DVD og Blu-ray er blevet totalt overflødiggjort. Tværtimod samles de fleste af os danskere for eksempel stadig om fredagsunderholdningen på de traditionelle tv-kanaler, så vi også kan være med i samtalen ved kaffeautomaten om mandagen, og både TV 2 og DR har efterhånden udviklet tradition for at producere gode serier og programmer, som stadig trækker seere til. Disse programmer kan naturligvis ofte tilgås via kanalernes egne streamingtjenester, men ikke desto mindre er der stadig fordele ved at kunne optage og gemme lidt underholdning til en regnvejrsdag.

Hos POWER har vi derfor samlet et bredt udvalg af DVD og Blu-ray optagere og afspillere, så du aldrig går glip af en god film, en spændende dokumentar eller et afsnit af din yndlingsserie. Vi har kvalitetsoptagere- og afspillere fra kendte mærker som Sony, Pioneer, Panasonic og LG. Uanset hvad du leder efter, så kan du helt sikkert finde det hos os.

Og faktisk er der flere gode grunde til at investere i en DVD eller Blu-ray optager, selvom det for mange mennesker kan være lidt svært at få øje på behovet i en verden, hvor Netflix sætter dagsordenen og ældre lagringsmedier som DVD’er måske efterhånden virker en kende gammeldags – især hvis du er typen, som godt kan lide at have fuld kontrol over, hvad du har mulighed for at se og hvornår.

Få helt styr på din underholdning

DVD og Blu-ray optagere og afspillere virker måske ikke så tillokkende i forhold til streamingtjenesterne, men de tilbyder alligevel visse fordele. At have alle mulige serier og film fra hele verden inden for rækkevidde med et enkelt tryk på en knap er selvfølgelig alletiders, men det betyder også, at man ofte bruger uforholdsmæssig lang tid på at beslutte sig for, hvad man rent faktisk skal se. Man bør heller ikke glemme, at man ved streamingtjenester ikke selv bestemmer udvalget og desuden risikerer, at en film eller serie pludselig bliver fjernet fra brugerfladen - ofte uden varsel.

Med en DVD eller Blu-ray optager og afspiller er det imidlertid kun dig, der sætter dagsordenen. Du kan optage, gemme og se dine yndlingsfilm- og serier når du vil, uden at frygte, at de pludselig ikke længere er tilgængelige. Har du mindre børn, kan det desuden være ganske rart at have hånd i hanke med deres underholdningsforbrug, så du ikke risikerer, at de farer vild på YouTube og havner i internettets mørke krinkelkroge. Med en DVD eller Blu-ray optager bliver det også nemmere at planlægge pligter før sjov, når du kan optage dagens julekalenderafsnit eller yndlingsprogrammet på Ramasjang. På den måde kan poderne stadig nå at få det hele med, selvom der er lektier, der skal laves og en sengetid, der skal passes.

Dertil kommer, at der ganske enkelt stadig er en vis charme over at samle hele familien omkring den samme film på husets største skærm, uden at risikere, at der går skår i hyggen, fordi I ikke kan blive enige om, hvad der skal sættes på. En DVD eller Blu-ray afspiller er heller ikke lige så distraherende som en tablet, der både bimler og bamler med diverse notifikationer, imens du prøver at koncentrere dig om et spændende serieafsnit.

Hos POWER kan du selvfølgelig købe brændbare DVD’er, Blu-ray diske, CD’er og andre lagringsmedier, så du altid kan hive din favoritfilm frem fra skuffen. Vi har desuden også transportable DVD-afspillere, så du kan tage underholdningen med dig på ferie eller i bilen, så ungerne er pacificerede, når I skal på langfart.

 

Få kontrol med en DVD- eller Blu-ray-afspiller fra POWER

Du har sikkert oplevet det før. Der kommer en superfed film i fjernsynet, men du er forhindret i at se den på grund af arbejde. Eller måske du følger med i den nye krimiserie på flow-TV hver mandag, hvilket falder sammen med din ugentlige fritidsaktivitet. Men bare rolig – hjælpen er nær. Med en smart og funktionsdygtig DVD- eller Blu-ray-optager kan du nemt optage alle dine yndlingsprogrammer, så du aldrig går glip af noget.

 

I nutidens moderne og digitaliserede samfund er multimedie-tilbuddene mangfoldige, og du kan efterhånden hente og se hvilke som helst programmer online via diverse streamingtjenester. Det gælder om konstant at være opdateret på den nye TV-serie eller de nyeste film på markedet, så du kan være med i snakken på arbejdet, sammen med vennerne eller med familien over aftensmaden til dagligt.

 

Men selvom streamingtjenesterne er det nye sort på mediefeltet, og selvom det er den nemme og hurtige vej til medieindholdet online, lever flow-TV’et og de forskellige optiske diskformater i den grad stadig i bedste velgående. Netop derfor er det vigtigt, at du har styr på dit udstyr inden for området for video og streaming – i hvert fald, hvis du gerne vil være 100% opdateret på de nyeste TV-trends og samtaleemner. Dette er du altid sikret med en DVD- eller Blu-ray-afspiller fra POWER, som giver dig optimale betingelser for et tilpasset og fleksibelt medieforbrug i dagligdagen. Du er garanteret smarte optagefunktioner og afspilningskvalitet i absolut verdensklasse, så du kan (gen)se dine yndlingsprogrammer i HD-kvalitet – gang på gang.

 

Se vores brede udvalg af DVD- eller Blu-ray-afspillere her på siden og bestil online allerede i dag. Du, din familie og dine venner vil ikke fortryde det.

 

DVD- og Blu-ray-afspillere – TV-oplevelser på dine præmisser

I en travl og presset hverdag, hvor gøremålene er mange, kan det være vanskeligt at finde tid til at få fulgt med i din favoritserie eller få set TV-premieren på den spritnye film på flow-TV. Når arbejdet skal passes, maden skal laves og børnene skal hentes, vil det ofte resultere i, at du ikke får det set og kommer bagud. Det er nærmest umuligt at indpasse og tilrettelægge hverdagen efter TV-kanalernes program-flow. Men heldigvis er problemer som disse fortid, hvis du investerer i en DVD- eller Blu-ray-afspiller.

 

Det er vejen til frihed, fleksibilitet og skræddersyet TV-underholdning, som du helt selv er herre over, og som du kan tilpasse nøjagtig efter din egen døgnrytme og dine gøremål i hverdagen. Du behøver således ikke sidde klistret til skærmen, når aftenunderholdningen ruller over skærmen fredag aften, men kan uden problemer optage og udskyde programmet til senere på aftenen, når ungerne er puttet – eller dagen efter, ja, sågar ugen efter. Med medieoptagelserne lagret på DVD eller harddisk kan du frit disponere over din tid til medieforbrug og dermed planlægge det hele, så det passer ind i din dagligdag.

 

Tilpasningsdygtige og kvalitetssikre DVD- og Blu-ray-afspillere

Hos POWER forhandler vi et væld af kvalitetssikre og teknologisk avancerede DVD- og Blu-ray-afspillere, der giver dig rig mulighed for at optage og afspille en hvilken som helst serie, dokumentar, film eller andet indhold. Ordet ”live” får en ny betydning med disse smarte apparater, da du nemt og bekvemt kan optage det pågældende live-program og afspille det, når det passer ind i din travle hverdag. Det er ”live on tape” – eller rettere ”live on harddisc” på den helt praktiske, smarte og tilpasningsdygtige måde. Det betyder, at du aldrig skal irritere dig over at komme bagud i din yndlings-TV-serie, eller ikke at kunne snakke med på arbejdet, når sidste uges underholdningsshow eller TV-debat diskuteres.

 

Selvom markedet desværre flyder med mere eller mindre uduelige videoafspilnings- og optagemaskiner, som ikke er fulgt med tiden, kan du på POWER.dk vide dig sikker på at få en maskine, der lever op til de strengeste krav, hvad angår både kvalitet, (multi)funktionalitet og brugervenligt design. Vi forhandler udelukkende DVD- og Blu-ray-optagere, der er produceret af anerkendte kvalitetsbrands, hvilket er din garanti for smarte, nøjagtige og træfsikre optage- og afspilningsfunktioner i bedste billedkvalitet.

 

Med andre ord: Du får DVD- og Blu-ray-optagere med høj ydeevne, god kvalitetsvisning og ikke mindst maksimal POWER – optagelse efter optagelse, afspilning efter afspilning. En langtidsholdbar investering, der sikrer underholdning og gode medieoplevelser på stribe. Se desuden vores brede udvalg af smarte, transportable DVD-afspillere, der kan gøre dit medieforbrug endnu mere tilpasningsdygtigt – selv på farten.

 

Multifunktionalitet, brugervenligt design og fuld kontrol

Uanset om du er til Sony, Pioneer, Panasonic eller LG kan vi med vores udvalg af DVD- og Blu-ray-optagere på POWER.dk garantere dig kvalitetsorienterede, solide og multifunktionelle maskiner, der giver dig rig mulighed for at optage og afspille TV-programmer og film efter behov. Produkternes smarte lagrings- og afspilningsfunktioner gør, at det ultimativt er dig, der bestemmer over, hvornår og hvor du ønsker at se TV.

 

Du behøver således ikke at lade dig diktere af flow-TV’ets programflader eller streamingtjenesternes prædefinerede udvalg af indhold, men kan helt frit optage, hvad der interesserer dig, når du har lyst. Du har fuld kontrol over dit medieforbrug, og du kan nyde TV-underholdningen, når det passer dig. Dette kan særligt være smart, hvis du har mindre børn, da du altid kan sikre dig et lager af deres yndlingsprogrammer lagret på DVD eller harddisk, som du kan hente frem på skærmen når som helst, når behovet melder sig.

 

Trods DVD- og Blu-ray-optagernes multifunktionelle smart-teknologi bliver der på ingen måde gået på kompromis med det brugervenlige og intuitive design. Samtlige modeller er udformet med en lækker, strømlinet og kompakt konstruktion, der gør dem stilfulde at se på, og som samtidig gør dem supernemme at betjene – også for børn eller personer med mindre teknisk snilde.

 

Det er medieoptagelse og -afspilning på den allermest smarte og praktiske måde.