Vægmontering

TV ophæng og vægbeslag

Vil du have det optimale ud af den lækre fladskærm, som du endelig har fået investeret i? Vil du samtidig gerne spare gulvplads, så du også kan få plads til eksempelvis et par lækre højtalere og en solid samling spil og film? Så er der naturligvis kun én løsning. Køb et vægbeslag til dit tv, så du kan få det op at hænge. På den måde bliver spille- eller filmoplevelsen endnu bedre.

 

Her hos POWER er vi lagerførende i en lang række solide fladskærme fra alle de bedste producenter på markedet. De kommer i alverdens størrelser og med alverdens forskellige, skønne specifikationer. Derfor kan du helt sikkert også finde en fladskærm i udvalget, som er helt perfekt for lige netop dig. Men hvad gør du, når først du har investeret i en lækker fladskærm, hvis du faktisk gerne vil have det optimale ud af den? Jo, du køber naturligvis et vægbeslag, så du kan få den op at hænge.

 

Her på siden kan du finde mange forskellige typer vægbeslag, som passer til forskellige fladskærme. Du kan dermed helt sikkert også finde en løsning, som er helt ideel til lige netop dit setup derhjemme i stuen eller soveværelset. Med et vægbeslag til fladskærmen får du både en bedre film- og spilleoplevelse, og samtidig får du på den måde også mere gulvplads, som du kan bruge til andre ting. Det er ren win-win.

 

Sådan vælger du det rette beslag

Der er flere forskellige ting, du bør have for øje, når du skal vælge det rette beslag til montering af dit tv. For eksempel skal du naturligvis være opmærksom på, hvor meget de hver især kan bære, så du ikke risikerer, at dit drømme-tv pludselig falder ned fra væggen. Derudover skal du overveje, hvordan du gerne vil have, at beslaget kan justeres. Skal dit tv eksempelvis kunne drejes? Skal det kunne hældes? Vil du gerne have, at du kan trække tv’et lidt ud fra væggen? Sådanne ting er det værd at overveje, når du skal have fat i et beslag til vægmontering af din fladskærm.

 

Ud over de praktiske spørgsmål er der selvfølgelig også noget designmæssigt at tage stilling til. Du kan således finde beslag i mange forskellige designs i udvalget her på siden, og dermed er det helt sikkert også muligt at finde en model, som til perfektion passer ind i netop din boligindretning. Så kommer det både til at se godt ud, når tv’et er tændt, og når det ikke er.

 

Køb dit nye beslag her hos POWER

Her hos POWER er vi vilde med elektronik. Derfor er vi naturligvis også vilde med sprøde fladskærme, som giver en revolutionerende spilleoplevelse eller gør filmen endnu bedre. Med et smart beslag fra udvalget her på siden er du sikret, at du får mest muligt ud af dit solide tv.

 

Vil du sætte prikken over i’et på dit setup, skal du derudover naturligvis også have fat i en lækker soundbar, så lyden i rummet kan følge med det gode billede. På den måde kommer det hele til at spille max, og du kan nyde din fladskærm til fulde – hvad end du spiller eller ser film og serier.

 

Køber du for over 500 kroner her på siden, får du fri fragt lige til døren. Alternativt kan du vælge at bestille med Click & Collect, hvorved du kan afhente dine produkter i dit nærmeste POWERHOUSE inden for blot to timer. Så er du hurtigt i gang med at nyde alle de storslåede filmklassikere på allerbedste vis, og du behøver faktisk aldrig mere at gå i biografen for at få en stor filmoplevelse, for du har praktisk talt din egen hjemmebiograf.