Tablets

Tablets

En god tablet er som en god ven, og så godt som umulig at undvære, ligegyldigt om du er på farten, på studiet, på arbejde eller på langs i sofaen. Hos POWER har vi et bredt udvalg af de nyeste tablets på markedet fra alle de største og mest kendte leverandører, heriblandt Apple, Huawei, Samsung og Asus. Uanset om du er til iPad eller Galaxy, så kan du finde lige præcis dén model, som du helst vil have hos os – og altid til konkurrencedygtige priser.

Imidlertid er der flere ting, som er værd at tage stilling til, inden du køber din første tablet eller udskifter din gamle med en ny. Hvilket slags styresystem skal den for eksempel have og hvor stor skal den være? Og hvad med hukommelsen? Udbuddet af tablets er stort og kan være svært at manøvrere rundt i, så hos POWER har vi samlet et par gode råd til, hvad du bør overveje, inden du bestiller din næste tablet hjem til fordøren.

Tænk på styresystemet

Selvom det måske ikke lyder så vigtigt, så har styresystemet i din tablet ret så stor indflydelse på din oplevelse af enheden, ligesom det bedste valg af operativsystem også afhænger af dine personlige behov.

Der findes hovedsageligt tre populære styresystemer på markedet, nemlig iOS, Android og Windows. Har du allerede en iPhone eller et andet Apple-produkt med iOS, er en iPad et sikkert valg, da du på denne måde allerede på forhånd er fortrolig med, hvordan du bruger den og indstiller den efter dine individuelle præferencer. Dertil kommer, at iPad ganske enkelt er en meget populær tablet, fordi den er god og nem at bruge – også for førstegangsejere.

Er du mere fleksibel og har mod på en tablet, der kan tage lidt længere tid at lære at kende, så kan du med fordel kigge på en model med Android. Dette styresystem er en smule mere avanceret end iOS og har flere muligheder, så snart du har lært at bruge det. Endelig er der Windows, som først og fremmest kan anbefales, hvis du allerede bruger Windows på din laptop og bare gerne vil have et styresystem, som du kender.

Overvej størrelsen

En anden ting, som er en god idé at tage med i dine overvejelser, er størrelsen på din tablet. Dette kan i sig selv virke uoverskueligt, da alene iPad-tabletterne kommer i et væld af forskellige størrelser, ligesom de øvrige tabletter på markedet kan være små, mellemstore og store.

Alligevel kan du i godt tage en lille smule stilling på forhånd. Regner du for eksempel med at tage din tablet med hjemmefra ofte? Hvis svaret er ja, så er du formentlig bedst tjent med en mindre model, som du nemt kan have med i tasken eller arbejdsmappen. Forventer du derimod mest at bruge din tablet derhjemme i stuen, så kan en større skærm være at foretrække.

Husk hukommelsen

Sidst, men bestemt ikke mindst, så er det værd at tage stilling til, hvor mange gigabyte, du egentlig skal bruge, når du køber en tablet. Det kan du først og fremmest gøre ved at tage dine medie- og underholdningsvaner med i ligningen – det kan nemlig spare dig for en del penge.

Er du for eksempel typen, der streamer serier og film online? Er svaret ja, så kan du snildt nøjes med lidt færre gigabytes og dermed en billigere tablet. Har du derimod ofte for vane at downloade din underholdning, så bør du derimod investere i en model med mere hukommelse, som kan klare slæbet.

Husk, at hvis du køber en tablet hos os via Click & Collect, så kan du faktisk allerede hente den i dit nærmeste POWERHOUSE samme dag – så behøver du ikke vente.