Elektriske tandbørster

Vælg den rigtige eltandbørste

Når du skal passe godt på dine tænder, er det vigtigt at vælge en god tandbørste. Hvis du vælger en eltandbørste, sikrer du, at dine tænder bliver børstet godt og grundigt hver eneste gang. En eltandbørste sørger nemlig for en god mundhygiejne på en måde, som en almindelig, manuel tandbørste ikke kan.

 

En af de store fordele ved at vælge en eltandbørste er, at den fjerner plak mere effektivt, end en manuel tandbørste gør. Du kan desuden beskytte tandkødet og tænderne ved at indstille børsten på eltandbørsten, så den passer til netop dine behov. Mange eltandbørster har i dag også tryksensorer, der advarer dig, når du trykker for hårdt med tandbørsten. Eltandbørsten giver dig mange fordele, som du umuligt kan få med en manuel tandbørste.

 

Der findes to forskellige typer af eltandbørster – den oscillerende og den soniske. Den oscillerende eltandbørste roterer, mens den soniske eltandbørste vibrerer. Den oscillerende eltandbørste har i mange år været den primære eltandbørste på det danske marked, men i dag findes der næsten lige så mange soniske eltandbørster på markedet. Hvilken type, du bør vælge, kommer mest af alt an på din personlige smag. Undersøgelser har nemlig konkluderet, at begge eltandbørster er gode for din mundhygiejne, da de hjælper dig med at få børstet de steder i munden, som du ellers ikke ville nå.

 

Få sunde tænder hele livet

Mange har tendens til at børste tænder i for kort tid. Det anbefales at børste tænder to minutter morgen og aften, og det er altså noget, som mange ikke får gjort. Noget af det smarte ved langt de fleste eltandbørster er, at de har en timer, der vibrerer undervejs. Timeren fortæller, hvor lang tid du har børstet tænder. Med en elektrisk tandbørste kan du altså slippe for at springe over, hvor gærdet er lavest – selv på de travle dage. På den måde hjælper eltandbørsten dig med at holde tænderne sunde.

 

En eltandbørste er uden tvivl nemmere at bruge end en almindelig, manuel tandbørste. Det betyder også, at du langt oftere vil få børstet dine tænder ordentligt og effektivt, hvis du investerer i en eltandbørste i stedet for en manuel tandbørste. Du vil både få gavn af eltandbørsten nu og i mange år frem, da den gør din hverdag nemmere og dine tænder stærkere og sundere. Med en elektrisk tandbørste får du en række sundhedsmæssige og praktiske fordele, som du både vil få glæde af på kort og lang sigt. 

 

Få styr på din personlige pleje hos POWER

Hos POWER finder du et stort udvalg af elektronik til personlig pleje. Vi har et stort udvalg af tandbørster, som kan sikre dig sunde og stærke tænde i mange år frem. Derudover finder du blandt andet et stort udvalg af hårbørster, barbermaskiner og elektriske apparater til hudpleje. Du kan finde alt den elektronik, som du har brug for til at pleje dig selv. Med det helt rigtige udstyr fra POWER kan du få styr på den personlige pleje derhjemme.

 

Alle tandbørsterne her på siden er særligt udvalgt til at passe rigtig godt på dig og dine tænder. Du får således en slidstærk tandbørste i høj kvalitet, hvis du køber den hos POWER. Hvis du bestiller din nye eltandbørste her på siden, får du hurtig levering lige til døren. Du kan også bestille med Click & Collect og hente din nye eltandbørste i et POWERHOUSE i løbet af to timer. Dermed kan du straks passe godt på dine tænder.