Elektriske tandbørster

Vælg den rigtige eltandbørste

Når du skal passe godt på dine tænder, er det vigtigt at vælge en god tandbørste. Hvis du vælger en eltandbørste, sikrer du, at dine tænder bliver børstet godt og grundigt hver eneste gang. En eltandbørste sørger nemlig for en god mundhygiejne på en måde, som en almindelig, manuel tandbørste ikke kan.

 

En af de store fordele ved at vælge en eltandbørste er, at den fjerner plak mere effektivt, end en manuel tandbørste gør. Du kan desuden beskytte tandkødet og tænderne ved at indstille børsten på eltandbørsten, så den passer til netop dine behov. Mange eltandbørster har i dag også tryksensorer, der advarer dig, når du trykker for hårdt med tandbørsten. Eltandbørsten giver dig mange fordele, som du umuligt kan få med en manuel tandbørste.

 

Der findes to forskellige typer af eltandbørster – den oscillerende og den soniske. Den oscillerende eltandbørste roterer, mens den soniske eltandbørste vibrerer. Den oscillerende eltandbørste har i mange år været den primære eltandbørste på det danske marked, men i dag findes der næsten lige så mange soniske eltandbørster på markedet. Hvilken type, du bør vælge, kommer mest af alt an på din personlige smag. Undersøgelser har nemlig konkluderet, at begge eltandbørster er gode for din mundhygiejne, da de hjælper dig med at få børstet de steder i munden, som du ellers ikke ville nå.

 

Få sunde tænder hele livet

Mange har tendens til at børste tænder i for kort tid. Det anbefales at børste tænder to minutter morgen og aften, og det er altså noget, som mange ikke får gjort. Noget af det smarte ved langt de fleste eltandbørster er, at de har en timer, der vibrerer undervejs. Timeren fortæller, hvor lang tid du har børstet tænder. Med en elektrisk tandbørste kan du altså slippe for at springe over, hvor gærdet er lavest – selv på de travle dage. På den måde hjælper eltandbørsten dig med at holde tænderne sunde.

 

En eltandbørste er uden tvivl nemmere at bruge end en almindelig, manuel tandbørste. Det betyder også, at du langt oftere vil få børstet dine tænder ordentligt og effektivt, hvis du investerer i en eltandbørste i stedet for en manuel tandbørste. Du vil både få gavn af eltandbørsten nu og i mange år frem, da den gør din hverdag nemmere og dine tænder stærkere og sundere. Med en elektrisk tandbørste får du en række sundhedsmæssige og praktiske fordele, som du både vil få glæde af på kort og lang sigt. 

 

Få styr på din personlige pleje hos POWER

Hos POWER finder du et stort udvalg af elektronik til personlig pleje. Vi har et stort udvalg af tandbørster, som kan sikre dig sunde og stærke tænde i mange år frem. Derudover finder du blandt andet et stort udvalg af hårbørster, barbermaskiner og elektriske apparater til hudpleje. Du kan finde alt den elektronik, som du har brug for til at pleje dig selv. Med det helt rigtige udstyr fra POWER kan du få styr på den personlige pleje derhjemme.

 

Alle tandbørsterne her på siden er særligt udvalgt til at passe rigtig godt på dig og dine tænder. Du får således en slidstærk tandbørste i høj kvalitet, hvis du køber den hos POWER. Hvis du bestiller din nye eltandbørste her på siden, får du hurtig levering lige til døren. Du kan også bestille med Click & Collect og hente din nye eltandbørste i et POWERHOUSE i løbet af to timer. Dermed kan du straks passe godt på dine tænder. 

 

Elektriske tandbørster

Vil du gerne have skinnende hvide bisser? Vil du desuden gerne undgå at betale i dyre domme for at gå til tandlæge? Så skal du overveje at investere i en god elektrisk tandbørste. En sådan kommer ind i alle hjørner og kroge og efterlader dine tænder væsentligt renere, end en almindelig tandbørste gør. Når først du har vænnet dig til en elektrisk tandbørste, vil du helt sikkert ikke have andet.

 

Du kender det sikkert. Du ved godt, at du egentlig burde at gå til tandlæge snart. Det er ved at være lang tid siden, du sidst har fået tjekket tænderne. Når du lige tænker over det, kan du faktisk slet ikke huske, hvornår du sidst har været til tandlæge. Du orker imidlertid ikke at bruge så mange penge på det, som det koster. Bevares, du har naturligvis råd til et almindeligt tandeftersyn, men hvad nu hvis der faktisk er noget, der skal laves? Så er det, det begynder at løbe op, og det kan bankkontoen ikke for godt klare.

 

Med en elektrisk tandbørste er der væsentligt mindre risiko for, at du behøver at tænke sådan. Den giver naturligvis ingen garanti, i forhold til at du nu aldrig mere får huller i tænderne. Det er dog et rigtig godt sted at starte. Det gælder nemlig, at en elektrisk tandbørste gør dine tænder væsentligt mere rene, end en almindelig tandbørste gør. Det betyder sundere tandkød og færre huller i tænderne. Derfor er det også fornuftigt at vælge at benytte en elektrisk tandbørste, hvis du gerne vil undgå høje tandlægeregninger.

 

En god tandbørste er en god investering

Netop fordi en god elektrisk tandbørste kan hjælpe dig med at spare penge på tandlægeregningerne, må det også anses som en god investering. En elektrisk tandbørste koster umiskendeligt lidt mere, end en almindelig tandbørste gør, men giver den dig sundere og renere bisser, er det det hele værd. Du skal gerne have dine tænder hele livet, og derfor er det også fornuftigt at passe godt på dem.


Desuden gælder det, at du kan benytte din elektriske tandbørste de næste mange år frem. Du kan nemlig blot købe nye hoveder til tandbørsten, når du synes, det er tid til det. Netop fordi du kan skifte hovederne på din tandbørste ud, er I også flere i husstanden, der kan bruge den samme.

 

Er der børn i husstanden, skal det dog nævnes, at det er en fordel at investere i særlige børnetandbørster til dem. Disse har som regel blødere børster, end de ”almindelige” modeller har, og det er en klar fordel, når mælketænderne skal børstes.

 

Du kan finde mange elektriske tandbørster, som er særligt udviklet til børn. De kommer typisk i et sjovt design, som giver børnene lyst til at børste tænder. Derudover er er flere af dem, der kommer med en underholdende app, som vitterligt gør tandbørstningen til en leg.

 

Find den helt rette tandbørste her på siden

Du kan i dag finde et væld af forskellige tandbørster – også blandt de elektriske af slagsen. Dermed er der også gode chancer for, at du kan finde en elektrisk tandbørste, som matcher netop dine behov og præferencer. På den måde er du sikker på, at dine tænder holder sig sunde og rene.

 

Her hos POWER kan du finde et bredt udvalg af elektriske tandbørster. De kommer fra mange forskellige brands såsom Oral-B, Philips og Jordan. Det er alle tre brands, som er kendte for at producere gennemførte produkter i høj kvalitet og med mange smarte funktioner. Du kan altså roligt investere i en af de mange elektriske tandbørster, du finder i vores brede sortiment her på siden. Du vil helt sikkert ikke fortryde det, og dine tænder vil takke dig for det.

 

Tandbørster med mange forskellige funktioner

En tandbørste er i dag meget mere end blot en tandbørste. Du kan nemlig finde elektriske tandbørste, som har utroligt mange forskellige smarte funktioner. Eksempelvis kan du finde tandbørster, der kan forbindes med din smartphone ved hjælp af Bluetooth. Det vil sige, at du kan få ”feedback” på din tandbørstning i realtid. Skal du være grundigere, mangler du et område, eller børster du for hårdt, vil du få besked om det. På den måde er du sikker på, at du får det absolut bedste resultat.

 

Når du køber din nye elektriske tandbørste her på siden, får du hurtig levering lige til din hjemmeadresse. Skal du bruge din nye tandbørste her og nu, kan du også vælge at afhente den i dit nærmeste POWERHOUSE. Her kan du finde mange af de samme produkter, som vi forhandler online. Her er det desuden muligt at få råd og vejledning af vores kompetente personale.

 

Vil du sætte POWER på din tandbørstning og din mundhygiejne? Så skal du investere i en elektrisk tandbørste, og du kan finde den lige her på siden.