Krøllejern

Er du ikke fra naturens side blevet beriget med smukke krøller? Så har du helt sikkert før eller siden drømt om at have skønne slangekrøller eller fine proptrækkerkrøller. Hollywoodkrøller er sandsynligvis på top-3 over ting, du ville ønske, du havde, og du bliver grøn af misundelse, når du ser krøltoppe omkring dig. Bare rolig, med et krøllejern er hjælpen lige ved hånden, og du kan finde dit lige her på siden.

 

Som med så meget andet gælder det også for hår, at man typisk gerne vil have det, man ikke har. Er du født med krøller, synes du sandsynligvis, de er det mest irriterende i hele verdenen. Har du derimod ikke krøller, ville du give din højre arm for at have det. Heldigvis kan du nemt fremtrylle smukke krøller ved hjælp af et godt krøllejern. Selvom det naturligvis ikke er en holdbar løsning, hvis du gerne permanent vil have krøller, kan det gøre, at du en gang imellem kan lege lidt med hårpragten.

 

At lege med forskellige frisurer og looks er generelt altid sjovt, så selvom du er glad for dit medfødte flade hår, kan du altså stadig få en masse ud af at have et krøllejern. Det åbner ganske enkelt op for en masse nye muligheder for styling.

 

Få fingrene i det helt rette krøllejern

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af krøllejern. De kommer alle fra anerkendte brands såsom OBH Nordica og BaByliss , så kvaliteten er naturligvis helt i top. Det samme gælder selvfølgelig sikkerheden, så du kan ganske roligt benytte et krøllejern fra vores brede sortiment. De har alle sammen indbygget autosluk-funktion. Det vil sige, at dit nye krøllejern slukker af sig selv, hvis ikke du har brugt det i en vis tidsperiode.

 

Når du skal vælge det rigtige krøllejern, skal du i særdeleshed overveje, hvilket krøllelook du gerne vil opnå. Det gælder nemlig, at jo mindre diameteren på krøllejernet er, des tættere og mindre bliver dine krøller også. Ønsker du at lave store, bløde krøller, skal du derfor have fingrene i et krøllejern med en større diameter. Vil du derimod gerne have mindre og tættere krøller, skal du vælge et krøllejern med en mindre diameter.

 

Nogle krøllejern kommer med flere hoveder, hvilket giver dig mulighed for at skifte imellem forskellige krøllelooks. Hvis ikke dette er tilfældet, skal du nøje overveje, hvilken slags krøller du gerne vil have, inden du investerer i et krøllejern.

 

Find krøllejern med mange forskellige funktioner

Udover at du skal overveje, hvor stor diameteren på krøllejernet skal være, skal du naturligvis også tænke over, om du gerne vil have, at dit krøllejern har nogle særlige funktioner. Du kan i dag finde krøllejern, der kan alverdens ting og sager, og du gør derfor klogt i at tænke over, om du har nogle særlige behov eller krav.

 

Du kan desuden overveje, hvor varmt, du ønsker, at krøllejernet kan blive. På langt de fleste udgaver er det muligt at indstille temperaturen inden for et bestemt interval, men nogle modeller har kun én temperaturindstilling. Er dette ikke varmt nok, eller er det for varmt ifølge dig, får du ikke meget ud af et sådant krøllejern. Samtidig skal du kigge efter, om selve tippen af krøllejernet også bliver varm, eller om du kan holde ved denne. Nogle foretrækker at kunne betjene jernet med to hænder, og for at man kan dét, skal tippen være kold. 

 

Yderligere kan det være relevant at kigge på opvarmningstid. Især hvis du ofte skal bruge dit nye krøllejern, eller hvis du ligefrem skal bruge det i professionelle sammenhænge, er det fornuftigt at gå efter en udgave med en lav opvarmningstid. Derved kan du i en fart komme i gang med at fremtrylle skønne krøller.

 

Sidst, men ikke mindst, skal du være opmærksom på, om der medfølger en form for varmeresistent etui til dit nye krøllejern. Er du meget på farten, er det nemlig væsentligt, at du kan pakke krøllejernet sammen uden risiko for, at det brænder hul i andre ting i din taske.

 

Køb dit krøllejern her hos POWER og få hurtigt smukke krøller 

Her hos POWER kan du finde krøllejern til mange forskellige behov og i mange forskellige prisklasser. Der er altså både et krøllejern til dig, der blot en gang imellem gerne vil lege lidt med frisuren, og til dig, der jævnligt skal bruge et virkelig godt krøllejern. Desuden er der både krøllejern, der kan lave store, fyldige krøller, og andre, der kan lave små, tætte krøller. Du kan også finde udgaver, der kan lave afslappede bølger.

 

Det gælder for alle krøllejernene, at de har enten keramisk belægning eller titaniumbelægning. Det er med til at sikre skånsom styling af dit hår. Du bør dog fortsat altid at benytte en form for varmebeskyttende stylingsprodukt, når du krøller dit hår, hvis du vil beskytte det bedst muligt.