Skønhed og velvære

Produktkategorier

Philips Sonicare - Renhed på et nyt niveau Pleje på et nyt niveau.

Sonicare er den mest anbefalede eltandbørste med sonisk teknik. Philips’ eltandbørster er inspireret af tandplejen. Mere end 20 års forskning og udvikling inden for mundplejeprodukter har givet 25 millioner tilfredse Sonicare-brugere verden over.

Læs mere
Skønhed og velvære

Skønhed og velvære har altid været vigtig for mange. Og især blandt kvinder har det haft en stor betydning, men i de senere år er også mange mænd begyndt at udvise en interesse. Hos POWER har vi samlet et stort udvalg af produkter, som dækker over forskellige skønhedsprodukter til både mænd og kvinder. Til mændene har vi blandt andet samlet et stort udvalg af barbermaskiner og trimmere. Alle mænd ved vigtigheden af godt barbergrej, og derfor forhandler vi kvalitets barbermaskiner og trimmere fra førende producenter. Til kvinderne har vi blandt andet et stort udvalg af skønne hårpleje produkter, som kan hjælpe dig med at få den perfekte frisure. Hvad enten du ønsker krøller, glat eller bare et tørt hår, finder du nemt det produkt, der kan give dig det ønskede look. I vores store sortiment kan du hurtigt finde et produkt til selvforkælelse eller til en du holder af, som trænger til lidt ekstra forkælelse i hverdagen.

Vil du være en af de første til at få vores nyeste tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag samtidig i vores konkurrence om et gavekort på 1.000 kr.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud
  • Hver måned har du chancen for at vinde et 1.000 kr gavekort

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om POWERs produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra POWERs samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

POWER må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, deltager du samtidig i vores konkurrence. Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

POWER behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på POWERs websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra POWER og POWERS samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding