Service og support

Førsteklasses kundeservice - før, under og efter dit køb

Vi sætter en stor ære i, at det skal være en fantastisk oplevelse for dig at handle elektronik og hvidevarer hos POWER! Skulle du efter dit køb opleve, at produktet driller, kan du regne med, at vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

 

Få service og support på dit produkt

Når uheldet er ude, og du behøver hjælp, anbefaler vi, at du først søger råd og support i menuen til venstre. Vi har forsøgt at gøre det så hurtigt og nemt for dig som muligt. Du skal blot vælge den relevante produktgruppe for netop dit produkt - det kunne eksempelvis være punktet Telefon, mobil og GPS.

Husk, at du altid kan fange os i POWER kundeservice. Vi kan fx kontaktes via email, du kan også chatte med os eller ringe til os på: 7033 8080.

 

FAQ - spørgsmål og svar vedr. service og support

Vi har under punktet FAQ i menuen til venstre samlet de mest hyppige spørgsmål, som vedrører service og support. Derfor vil der ofte være en god chance for, at du kan få svar på dit spørgsmål her. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, så fortvivl ikke. Kontakt os blot, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig hurtigst muligt.