Velkommen til en ny generation inden for spil og underholdning.

Hvor spil flytter grænserne for realisme. Og TV'et adlyder alle dine kommandoer. Velkommen til det nye alt-i-et-system - Xbox One.

Du får alt det bedste inden for spil, tv film, musik og sport på ét sted - så du aldrig behøver at gå på kompromis. Skift på et øjeblik fra det ene til det andet, eller brug begge på samme tid, så du ikke går glip af noget - og tal fx med familie og venner på Skype, mens du ser TV.

Xbox One er designet af gamere, til gamere. Med det perfekte mix af rå kraft og ydeevne løfter Xbox One dine spiloplevelser til helt nye højder. Med utrolig realisme, avanceret kunstig intelligens, der tilpasses til din spillestil, og en helt ny generation af multiplayer-funktioner, der både er smartere og hurtigere.

Multiplayer i verdensklasse

Vores multiplayerplatform på Xbox Live har mere end 300.000 servere og mange millioner spillere over hele verden. Efter mere end 10 år med multiplayerspil har Xbox Live bevist, at det er stedet, hvor du skal spille de bedste eksklusive titler og alle de største blockbustere. Og nu kan du og alle vores andre brugere få smartere matchmaking, mindre ventetid og bedre ydeevne på Xbox Live med Xbox One. Du kan endda optage og dele de glorværdige øjeblikke i dine spil – eller sende dit gameplay live med Twitch.

Spil og underholdning

Du får alt det bedste inden for spil, tv, film, musik og sport på ét sted – så du skal aldrig gå på kompromis. Fastgør et spil, live tv eller apps, som fx Skype og YouTube, ved siden af hinanden, så du hurtigt kan skifte fra den ene til den anden. Og brug Bing-søgning til at finde den underholdning, du leder efter, på konsollen, i en app eller på internettet.

Banebrydende teknologi, der hele tiden bliver bedre

Xbox One er designet til at starte forrest i feltet og bevare sit forspring. Oplev hurtige, smidige og intelligente funktioner i de skybaserede tjenester på Xbox Live. Bliv genkendt på et øjeblik, og få endnu bedre stemmestyring med vores nye Kinect-sensor, der giver dig 1080p og HD. Og mærk, hvordan branchens bedste controller med de effektive Impulse Triggers ligger i hænderne. Så er der ikke noget, som kan holde dig eller dine spil tilbage.

Få din
Xbox One i dag

Med Xbox One får du de bedste eksklusive spil, som f.eks. Halo og Sunset Overdrive, den mest avancerede multiplayerplatform, live tv og alle de hotteste underholdningsapps samlet på ét sted.

Xbox

Kom med ind i en helt ny verden af underholdning!

Med Xbox får du en fantastisk og helt igennem imponerende oplevelse, når det kommer til både spil, tv, film, musik og sport – alt sammen på ét og samme sted. Den kompromisløse opbygning af Xbox-konsollen betyder, at du får de mest optimale betingelser, når du ønsker at give dig i kast med de bedste eksklusive spil, de største blockbustere og den mest velfungerende multiplayerløsning, der er tilgængelig på markedet. Kig nærmere her på siden, og bliv klar til timevis af underholdning i absolut topklasse.

Om Xbox – en ny generation inden for spil og underholdning

Det første spadestik til den endelige produktion af Xbox blev taget helt tilbage i 1998 af fire ingienører fra Microsoft. Efter 3 års produktudvikling, prototyper og tekniske udfordringer kunne den første Xbox-konsol blive introduceret i 2001. Siden da har Xboxen gennemgået talrige forandringer spredt over mange forskellige udgaver og modeller, hvor der for hver gang er blevet tilføjet forbedrede tekniske specifikationer som har bidraget til den totaloplevelse, man i dag kender Xbox for. I 2005 kom den populære Xbox 360 på markedet til stor begejstring for de ventende spilleentusiaster – og med god grund. Xbox 360 var nemlig på mange måder en revolutionerende konsol, og den kunne fra første dag konkurrere på lige fod med veletablerede PlayStation og Nintendo.

Er du parat til at blive blæst bagover af realistiske effekter og en ydeevne ud over det normale? Xbox One er det nuværende flagskib inden for konsolgaming fra Microsoft, og den er kommet som en ambitiøs efterfølger af den ældre velkendte model Xbox 360. Det nye avancerede alt-i-et-system, som er essensen i Xbox One, giver dine spiloplevelser en helt ny dimension.

Xbox hos POWER

Med Xbox One har Microsoft gjort det igen. De har opfundet en spillemaskine, der formår at overbevise selv de mest erfarne og indsigtsrige brugere om dens mange usammenlignelige kvaliteter. Det er derfor let at forstå, hvordan Xbox er blevet en verdensomspændende succes, og det giver vi dig her muligheden for at blive en del af. Vi har mange forskellige pakker med Xbox One, så du kan vælge lige præcis den, du synes, passer bedst til dig. Xboxen fås i udgaver lige fra den populære 500 GB-udgave med Gears of War og som den luksuriøse 1TB Elite Edition og selvfølgelig flere andre – se hele udvalget her.

Hos POWER fører vi desuden et bredt udvalg af Xbox tilbehør. Du kan bl.a. finde chat headset, trådløse controllere og mange flere spændende ting, som gør din personlige Xbox-oplevelse endnu mere levende.

Vil du se Xboxen i funktion, inden du beslutter dig? Du er altid velkommen til at besøge os i vores POWERHOUSES, hvor du både kan få gode råd af vores dygtige medarbejdere blive inspireret af de mange muligheder. Med vores nyhedsbrev kan du desuden blive holdt opdateret med de nyeste produkter og tilbud, du ikke vil gå glip af – du kan tilmelde dig lige her.

Chat

Åben chat

Chat