BRAVIA MØDER ANDROID TV™ - DETTE ER DEN NYE TV-LIVSSTIL

Underholdning. Information. Forbindelse.

Endnu smartere SMART-TV
Endnu smartere SMART-TV

Dit Smart TV blev lige smartere. Tænk på alt det du elsker at lave på din smartphone eller tablet, nu på den store, flotte BRAVIA-skærm. Det helt nye Android TV lader dig tilslutte og nyde hvilket som helst indhold, fra apps til film, forskellige Android-enheder imellem - den simpleste og letteste måde nogensinde.

Google Cast™ Ready

Med Google Cast kan du sende film, serier og fotos fra din Android- eller iOS-mobilenhed eller bærbare computer til dit TV (Android 2.3, iOS 7 og nyere).

Optag dine bedste præstationer overalt i Full HD

Vand. Luft. Jord. Bevis dine evner med det nye actionkamera

Uanset om du besejrer bølger, har fuld fart på i bjergene eller bare nyder de åbne veje, er det nye Action Cam HDR-AS200V klar til at indfange hvert sekund.

Med uovertruffen Full HD-billedkvalitet kan alle genopleve alle eventyrene om og om igen med en realisme, der føles som at være der selv, mens praktiske funktioner som f.eks. Highlight Movie Maker hjælper dig med at forvandle dine optagelser til et fortryllende mesterværk.

Optag alt lige fra motocross til luftfotos af landskaber med SteadyShot-funktionen. Den er særligt effektiv mod lavfrekvente vibrationer - f.eks. fra radiostyrede helikoptere.

Robust kamera til optagelser, der er lige så ubegrænsede som din fantasi

HDR-AS200V er parat til at komme med overalt. Det stænksikre IPX4-klassificerede design modstår vådt vejr som f.eks. tåge og støvregn. Til de endnu mere udfordrende optagelser kan det medfølgende vandtætte kabinet4 klare dybder på ned til 5 m, mens dykkerporten (ekstraudstyr) kan klare en imponerende dybde på 60 m. Og selvfølgelig er det modstandsdygtigt over for varme, støv og sand. Så planlæg dit næste eventyr uden begrænsninger.

Sony Xperia™ Z5 Compact - Den perfekte makker

Et kompakt design og et kamera med hurtig autofokus. Det er den smartphone, du gerne vil have ved din side. Uanset hvor du er. Lidt vand bør ikke være et problem. Xperia Z5 Compact er designet til at kunne klare vandstænk i dagligdagen. Så du slipper for at bekymre dig om at spilde eller blive fanget regnen.

SONY

Er du på jagt efter et eksklusivt, smukt designet fladskærms-TV med fantastiske billeder? Eller måske er du en eventyrlysten spilleentusiast og leder efter den seje PS4, der har revolutioneret hele spilverdenen? I så fald er SONY svaret - de har noget fantastisk elektronik for alle, og du finder selvfølgelig det hele her hos POWER.

 

Om SONY

Tokyo, 1946. Her blev elektronikformaet SONY grundlagt, og det skulle vise sig at være en rigtig god forretningsidé. Brandet blev verdenskendt i løbet af 1980’erne, hvor deres Walkman var at finde i lommerne på teenagere over hele verden. I 1990’erne kom brandet igen på alles læber, da de lancerede den verdenskendte PLAYSTATION. En spillekonsol, som åbnede op for utallige spilverdener og sjove timer – noget, som både skabte stor fornøjelse hos børn og voksne. I løbet af årene er PLAYSTATION 2, 3 og 4 kommet til, og det blev alle én af de helt store spillere på markedet i hver deres generation af spillekonsoller. I dag er SONY en af de største elektronikvirksomheder i hele verden – og også et af de mest anerkendte brands på markedet. Deres sortiment spænder bredt, og på alle punkter leverer de igen og igen. SONY har skabt unikke og innovative designs både inden for mobiler, TV, spillekonsoller til musikanlæg, kameraer og tablets. Uanset hvilken type elektronik, du leder efter, er der stor sandsynlighed for, at du finder det hos SONY!

 

SONYs mission

Sonys stærke mission er at være et inspirerende og innovativt brand, der til enhver tid efterstræber at tilfredsstille brugernes konstante nysgerrighed efter mere – bl.a. i form af nye, opdaterede teknologiske funktioner. Og samtidig at røre brugerne følelsesmæssigt i form af ekstraordinær, banebrydende underholdning og gode, rigere oplevelser hver gang.

 

SONY hos POWER

Hos POWER vil vi også gerne inspirere og dele de innovative produkter med dig! Derfor finder du et kæmpe udvalg af de mest spændende produkter fra SONY her i webshoppen: både populære, slanke fladskærms-tv, mobiler som fx den vandtætte XPERIA COMPACT samt kamera og videokameraer som fx det nye, seje actionkamera, der kan komme med dig overalt - endda i al slags vejr. Selvfølgelig forhandler vi også markedets mest efterspurgte spillekonsol, nemlig den populære PLAYSTATION, hvor du får spillekonsol og BLU-RAY-afspiller i én. Du får altid SONY til skarpe priser hos POWER – og priserne er de samme, uanset om du køber dine SONY-produkter online eller i et af vores POWERHOUSES. Her har vi et kæmpe udvalg af elektronik, og du finder helt sikkert også det, du leder efter. Vil du være den første, der får information om nye varer, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Er du i tvivl om, hvilket SONY-produkt, du kunne tænke dig, eller har du spørgsmål til ét af produkterne? Så kontakt os med det samme i chatten nederst i højre hjørne – eller besøg os i et af vores mange POWERHOUSES, hvor vores kompetente medarbejdere også står klar til at guide dig til det helt rigtige produkt fra SONY!

Chat

Åben chat

Chat