Siemens, tysk, kvalitet.

Siemens

Skal du have opgraderet køkkenets maskinpark? Her på siden finder du et bredt sortiment fra Siemens inden for hårde hvidevarer og elektriske køkkenapparater. Pålidelighed og kvalitet er altafgørende, når man skal vælge hvidevarer til boligen, og derfor har Siemens udviklet produkterne til at være ekstra holdbare over for slitage og vedvarende brug. Netop det er kendetegnet for Siemens, som heller ikke går på kompromis med hverken designproces, miljøbevidsthed eller løbende teknologiske forbedringer.

Her på siden forhandler vi mange forskellige produkter fra Siemens. Vi har blandt andet et stort og spændende udvalg inden for vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner, men mangler du et nyt køleskab, ovn eller kogeplade kan Siemens også levere topprodukter her.

Om Siemens

For ikke mindre end 168 år siden blev de første byggesten lagt til det, der i dag er verdens største leverandør af bæredygtige og miljøvenlige løsninger. Det var dog først i 1950’erne, Siemens begyndte deres produktion af hårde hvidevarer, der lige siden dengang har været fast inventar i mange danskeres hjem.

Kreativ teknologi har været nøgleordet for langt størstedelen af Siemens’ succes og for udbredelsen af de mange forskellige forretningsområder. Opfindsomhed i kombination med teknologisk dygtighed har nemlig været afgørende for at de elektriske apparater, som vi alle har i hjemmet i dag, fungerer på den måde, de gør – takket være Siemens’ fokus på at investere i både opfindelser og mennesker.

Siemens hos POWER

Miljøvenlige løsninger er det, Siemens er allerbedst til. Det går igen i deres udvikling af hvidevarer, hvor en opvaskemaskine som SN45M209SK har opnået den flotte energimærkning A+++. Det minimale strøm- og vandforbrug sætter dog ingen spor i prisen, som er yderst konkurrencedygtig sammenlignet med mange lignende mærker. Den høje energieffektivitet bliver yderligere forstærket via den skelsættende og patenterede Zeolith®-teknologi, som benyttes i de moderne tørretumblere fra Siemens. Med Zeolith®-tørring er du sikret et skinnende vaske- og tørreresultat, fordi fugten i opvaskemaskinen bliver absorberet og opvarmet.

Den grønne tankegang ses også ved mange andre af Siemens’ produktgrupper. Eksempelvis kan du her på siden finde det stilsikre LowFrost Kølefryseskab fra Siemens, som mindsker rimdannelsen med op til 80%, takket være den nytænkende LowFrost-teknologi. Det giver udslag i en energiklasse, der hedder A++, og du er dermed garanteret et lavere strømforbrug end de fleste andre modeller på markedet.

Du kan også tage på opdagelse i vores store udvalg af flotte Siemens ovne - hos POWER får du nemlig de bedste forudsætninger for finde den helt rigtige ovn til dine behov. Siemens HB63A1521S er en indbygningsovn med pyrolytisk selvrens og integreret stegetermometer, så du kan være sikker på at have en ovn i perfekt stand og funktion selv efter mange års brug.

Har du spørgsmål til Siemens-produkterne, eller er der andet, du ønsker hjælp til? Vi er altid parate til at assistere dig, og du kan spørge løs på både chatten, telefonen eller besøge et af vores POWERHOUSES – uanset hvordan du kontakter os, vil vi altid bestræbe os på at give dig den helt rette rådgivning.

Chat

Åben chat

Chat