SAMSUNG

Innovation, innovation, innovation! Samsung er altid på forkant med ny teknologi, brugervenlig funktionalitet og tidløse designs. Samsung er ikke bange for at tænke ud af boksen, hvorfor brandet altid er med til at gå forrest, når det kommer til udvikling af brugervenlig elektronik. Så hvis du er på udkig efter smarte og lækre kvalitetsprodukter til gode priser, så er du kommet til det helt rigtige sted! Samsung opfylder nemlig hvert et behov for den kvalitetsbevidste forbruger.

 

Samsungs historie

Byung-Chull Lee grundlagde Samsung i 1939. Firmaet startede med at eksportere tørrede fisk og grøntsager. Dette skulle bare være starten. Samsung udviklede sig nemlig fra at være en lille virksomhed i Daegu, Sydkorea, til at være den verdensomspændende virksomhed, vi kender i dag. Samsung har derfor etableret sig som det største brand i Sydkorea. Samsung og dets tilknyttede selskaber står for ca. en femtedel af Sydkoreas samlede eksporthandel, så man kan roligt sige, at Samsung er kommet langt siden grundlæggelsen. I dag har de en finger med i alt fra inden for elektronik og hårde hvidevarer. Mobiltelefoner, fladskærms-tv, tablets, vaskemaskiner og køleskabe; og du finder det hele her hos POWER! 

 

Samsungs mission

Samsung har en mission: at være det førende og bedste elektronikbrand på markedet! Samsung er overbevist om, at udvikling inden for teknologi hjælper og løser problemerne i morgen; derfor har Samsung en vision og et princip der lyder: ”Inspirér verden, skab fremtiden.

 

Samsung hos POWER

Udvalget af Samsung-produkter her hos POWER vil nærmest ingen ende tage. Vi er især stolte af vores kæmpe udvalg af fladskærms-tv, hvor Samsung i den grad er på forkant med hensyn til udvikling. Har du en svaghed for exceptionel billedkvalitet, så er Samsungs nye serie af buede 4K Ultra HD-fladskærme helt sikkert noget for dig. Den buede form giver billedet en dybde, du ikke finder andre steder. Det bliver en oplevelse og en garanteret succes, når du inviterer vennerne og veninderne til filmaften foran dette lækre 48” UHD-tv. Og hvis din stue endegyldigt skal forvandles til en stilfuld hjemmebiograf, så vil dette diskrete og lækre surroundsound-system tilføje den ekstra dimension til filmoplevelsen! Når man siger Samsung, er det også nødvendigt at nævne vores udvalg af mobiltelefoner. Som et frisk skud på stammen har Samsung lanceret den nye Samsung S6 EDGE, der med de buede sider ikke kun ser lækker ud, men også er funktionel. De buede sider giver dig f.eks. mulighed for at farvekode kontakterne, så du hurtigt kan se, hvem der ringer til dig. Lyder det som noget for dig? Så er den, samt en masse andre modeller, selvfølgelig at finde her hos POWER. Det er aldrig en nem opgave at beslutte sig, når det kommer til køb af elektronik, men vores kundeservice sidder altid klar til at guide dig i den rigtige retning. Hvis du gerne vil have vejledning ansigt til ansigt, så kan du finde os i vores POWERHOUSES, hvor vores dygtige medarbejdere hellere end gerne besvarer de spørgsmål, du måtte have.

Chat

Åben chat

Chat