Nespresso

Kræver det en stærk kop kaffe til at kickstarte din morgen – eller værdsætter du kvaliteten i en rigtig god kop kaffe, så kan verdenskendte Nespresso være et godt bud på din kommende bedste ven! Hos POWER finder du et bredt udvalg af de populære kapselmaskiner, som for alvor har sat gang i kaffebryggeri og feinschmeckeri inden for kaffeverdenen. Og du finder dem naturligvis til de skarpeste priser på markedet her!

Nespresso – når kun det bedste er godt nok

Duften af et perfekt lavet espresso-shot breder sig op til dine næsebor og sætter gang i både mundvand og tanker om ferie. Og netop idéen om at tilbyde alle at skabe den perfekte kop espresso, var det som grundlagde Nespresso for over 30 år siden.

I dag rækker udvalget fra Nespresso lige fra den stærke espresso til morgenstunden over en lækker eftermiddags-cappuccino til en koffeinfri kop kaffe inden sengetid. Og med 23 varianter og flere udvalgte sæsonvarianter, finder du kaffe til enhver smag til dig selv og dine gæster.

 

For er der nogen, der har formået at skabe et stærkt kvalitetsbrand, er det Nespresso! Virksomheden bygger på, at kun det bedste er godt nok, hvorfor det således kun er 1-2 % af verdens kaffe, der lever op til den kvalitet og smag, som Nespresso kræver af en kaffe.

Nespresso har revolutioneret millioner af forbrugeres måde at indtage vores daglige kafferation. Og kaffedrikkere tæller i dag ikke blot folk, som foretrækker ”jordemoderkaffe”! Takket være de mange muligheder for at brygge sin favoritkaffe i hjemmet, kan du krybe sammen i sofaen over en god kaffe latte eller cappuccino ved hånden.

De gamle beduiner har altid foreskrevet en varm kop kaffe/the, når heden er allerværst. Men når sommervarmen breder sig i det ellers kolde nord, har mange af os ofte lyst til noget køligt, som kan holde varmen lidt på afstand. Med Nespresso har du i løbet af ganske få minutter muligheden for at nyde den perfekte iskaffe! Ved at putte iskold mælk og isterninger i dit kaffe-shot, får du en særdeles velsmagende og kølig krammer, samtidig med at du får den dejlige smag af kaffe. Brug dine favoritkapsler til at sammensætte lige netop din favorit iskaffe!

 

Nespresso tilbyder et bredt sortiment af kapselmaskiner, med både særskilt og indbygget mælkeskummer. Med luksusmodellen Nespresso Gran Maestr får du alletiders mulighed for at lave lige nøjagtigt dén kop kaffe, som du har lyst til. Du får en automatisk kop-varmer, som sikrer den perfekte temperatur til kaffen – og skal der mælk til, kan du brillere med en række udsøgte mælkebaserede kaffeopskrifter med både varm og kold mælkeskum, som giver kaffen den lækre, fløjlsbløde fornemmelse.

Nespresso hos POWER

Er du en kaffeelsker, som ønsker den bedste smag og kvalitet i hverdagen? Så skal du tage et kig på de mange kvalitetsmaskiner her hos POWER. Med den rette kop kaffe, kan du klare de fleste udfordringer i hverdagen. Husk, at vi giver dig 14 dages fuld returret og gratis fragt. Har du spørgsmål til de mange lækre maskiner fra Nespresso, kan du kigge ned i et af vores POWERHOUSES, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig!

Chat

Åben chat

Chat