Miele – immer besser

Immer besser - altid bedre

Miele blev grundlagt i 1899 og har siden da gjort det til sin mission at opfylde kvalitetsløftet "Immer besser". Et løfte fra Miele til sine kunder der betyder: At Miele gør alt for altid at "være bedre" end konkurrenterne og forblive i den position. Det giver dig som kunde en vished om, at du får de absolut bedste husholdningsprodukter, der kan købes for penge. Det er dét, der gør Miele enestående. Med Miele træffer du en god beslutning – sandsynligvis for hele livet.

 

Miele kvaliteten

I mere end 100 år har Miele lovet sine kunder følgende: Du kan stole på Miele, og Mieles produkter og service lader dig aldrig i stikken. Som den eneste producent i branchen testes Mieles produkter gennem intensive tests til levetid på 20 år. Når først du har prøvet en Miele, så vil du altid vælge en Miele. Det er bevist at mere end 90 % af Mieles kunder i Tyskland forbliver loyale overfor Miele og anbefaler Miele-produkter til andre.

Miele

Til hjemmet hører der de bedste hårde hvidevarer. Nogle, der kan holde i mange år, og som kan gøre deres job uden problemer. Sådan nogle finder du fra Miele! Miele har eksisteret siden 1899, og siden er der kommet turbo på udviklingen. Hvert produkt er lavet med stor omtanke, og der udvikles hele tiden ny teknologi, så de praktiske opgaver laves så hurtigt og omhyggeligt som muligt. Miele er nemlig lig med tysk kvalitet – og vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner og støvsugere!

 

Om Miele – stort udvalg af hårde hvidevarer

Hårde hvidevarer er dagligdagens hjælpere, som er med til at gøre de praktiske opgaver som rengøring og tøjvask lidt nemmere og grundigere. Produkterne fra Miele er ”Immer Besser” (altid bedre), og sådan har det været i mange år. I dag står Miele bag et kæmpe sortiment af hårde hvidevarer. Men det var faktisk ikke sådan, det hele startede tilbage i 1899. Der producerede Carl Miele og Reinhard Zinkann mælkecentrifuger, men siden er der løbet meget vand i åen. I 1911 kom den første vaskemaskine med el-motor, og i 1931 produceres en støvsuger, som minder om den, vi kender i dag. I 1950’erne flyttes vaskemaskinerne op fra vaskekælderne til hver enkelt lejlighed – og det åbner op for en nyt marked af vaskemaskiner, som skulle passe til det almindelige hjem. I 1960’erne skabes den første opvaskemaskine fra Miele, og så er grundlaget til den store succes for alvor skabt! Miele står bag et bredt sortiment af hårde hvidevarer, og du kan helt sikkert også finde en model, der passer til dig og dine behov! Og Miele tester alle sine produkter, så du kan være sikker på, at de har en levetid på 20 år.

 

Miele hos POWER

Hos POWER funder du et bredt udvalg af hårde hvidevarer fra det populære tyske mærke Miele. Så hvad er du på udkig efter? Igennem tiden har Miele haft mange populære produkter, som har skabt glæde og gavn i husstande i flere lande. Hos POWER kan du fx finde din næste vaskemaskine eller tørretumbler – og med Miele er du sikker på, at du får en fantastisk kvalitet. Hvidevarerne til husets mange rum giver gode resultater med et minimalt energiforbrug. Det er det, Miele kalder Miele-teknikken! Se fx den flotte MIELE WDA215NDS vaskemaskine, som er blevet kåret som Bedst i Test. Når tøjet er vasket, skal det også tørres – her leverer Miele også. Prøv bare den flotte MIELE TKB350WPNDS tørretumbler, som er energibesparende, og derfor er perfekt i enhver husholdning. Tørretumbleren har desuden systemet PerfectDry! Køkkenet skal selvfølgelig heller ikke snydes for de populære Miele-produkter, som alle har avanceret teknik og innovative funktioner. Hos POWER finder du et kæmpe udvalg – både hvide eller intergrerbare opvaskemaskiner eller nogle i rustfrit stål. Alle er lavet i et enkelt og tidsløs design med et strejf af elegance – se bare den flotte MIELE G6100SCURF opvaskemaskine. Har du spørgsmål? Bare tag en snak med os på chatten eller besøg os i et af vores POWERHOUSES!

Chat

Åben chat

Chat