Outlet - Spar kassen! Se udvalget af outlet produkter i vores butikker her

Microsoft

Microsoft

Fire firkanter. En rød, grøn, blå og gul. Logoet tilhører Microsoft, som hurtigt er blevet en af de mest markante spillere på markedet, når det gælder elektronik, software og computere. Microsoft er en af de største IT-virksomheder i verden, og brandet er kendt verden over. De er ikke til at komme uden om – og sådan har det været siden 1970’erne, hvor Microsoft blev stiftet af Paul Allen og Bill Gates. Også i dag skaber Microsoft hele tiden nye og innovative produkter. Du finder et stort udvalg af dem her hos POWER! 

 

Om Microsoft

Paul Allen og Bill Gates var barndomsvenner – og begge lidt nørdede, når det kom til programmering. Derfor grundlagde de virksomheden Microsoft i 1974. Det var et godt påfund, for i dag er virksomheden blandt de ledende på markedet, når det gælder elektronik, software og computere. Igennem tiden har Microsoft søsat mange projekter, som du helt sikkert kender. Faktisk har de haft foden indenfor i rigtig mange kategorier. Microsoft står både bag kommunikationstjenesten MSN, arbejdspakken Microsoft Office, browseren Internet Explorer, smartphonen Windows Phone og ikke mindst spillekonsollen Xbox. Microsoft har hele tiden jernene i ilden, og de undersøger konstant, hvordan de kan udvikle deres produkter og skabe den bedste oplevelse for kunden. Microsofts mission? At gøre mennesker og virksomheder i stand til at bruge deres fulde potentiale. Dette kan gøres på mange måder, men Microsoft ser især dette ske igennem deres IT-løsninger, som hjælper virksomheder og privatpersoner hver eneste dag – over hele verden. IT er med til at skabe vækst, og her vil Microsoft gøre sit, så vi kommer endnu længere.

 

Microsoft hos POWER

Microsoft har skabt et bredt udvalg af produkter, og du finder et stort udvalg af dem her hos POWER – både spillekonsoller, arbejdsværktøjer til computeren, tablets, computertilbehør, smartphones og meget mere! Har du et par unger, der godt kunne bruge en ny spillekonsol? Så har Microsoft skabt spillekonsollen Xbox, som hurtigt blev en succes over hele verden. Det nyeste skud på stammen er den populære Xbox One, hvor du får den ultimative spilleoplevelse! Til Xbox One bliver der lavet eksklusive spil, som kun du kan opleve – og så er grafikken helt i top. Spillekonsollen har en stor harddisk, og du kan endda også se Blu-Ray film på den. En genial spillekonsol til hele familien! Til arbejdsdagen har Microsoft også alt, du skal bruge. Se bare den smarte Microsoft Surface, som fungerer som en tablet og computer i én. Både Microsoft Surface Pro 4 og Microsoft Surface 3 kan yde på et niveau, som konkurrerer med andre bærbare computere. Men den er nem at tage med, da det også er en tablet! Tabletten er perfekt til studerende eller forretningsfolk på farten, som hurtigt har brug for at have alt sin viden lige ved hånden. Og selvfølgelig alle de populære programmer fra Microsoft, såsom MS Office. Hos POWER finder du et kæmpe udvalg af alt det bedste elektronik – også de mange varer fra Microsoft! Vi giver dig fri fragt og 14 dages returret. Har du spørgsmål om Microsofts produkter? Så tal med os i chatten eller besøg os i et af vores POWERHOUSES!

 

Chat

Åben chat

Chat