Logitech

COMPUTERTILBEHØR MED HØJ BYGGEKVALITET OG GENNEMFØRT DESIGN

Logitech designer computertilbehør med vægt på innovation og kvalitet, så brugerne får en bedre oplevelse i den digitale verden. De begyndte at producere computermus tilbage i 1981. Dengang var en computermus en ny og mere intuitiv måde, at interagere med computeren på. Logitech blev verdens førende producent af computermus, og har igennem årene fornyet musen mange gange, således at den dækker de nye behov der er opstået i takt med udviklingen.

I dag producerer Logitech et kæmpe udvalg af tilbehør til computere og tablets. Se vores udvalg her på siden.

FANTASTISK DESIGN OG AVANCEREDE FUNKTIONER

Vi har helt sikkert en Logitech mus der passer perfekt til dig. Så leder du efter en mus til at have med på farten, eller en ergonomisk Logitech mus til arbejdet, er du kommet til det rette sted!

ren skriveglæde

Når opgaven skal skrives, regnearket udfyldes eller der bare skal chattes med vennerne, så er det lækkert at have et ordentligt Logitech tastatur. Logitech har tasturer til enhver smag. Der er både et stort udvalg af mekaniske logitech tastaturer som er specielt designet til gaming, samt logitech tastaturer med blødere taster som er perfekte til arbejdet eller studiet.

Solid lyd i lækkert design

Spillet, filmen eller opgaveskrivningen bliver bare lidt bedre med lækker lyd. Logitech har et udvalg af headsets som du kan bruge til enhver lejlighed.

fra de små højttalere, til det store system

Logitech har et imponerende udvalg af højttalersystemer. Udvalget strækker sig bredt, og der er noget for alle, ligemeget hvad man er på udkig efter. Lige fra små højtalere til den bærbar PC, til større surroundsystemer til stuen.

Det vigtige tilbehør

Hvis du står og skal lave en præsentation med et PowerPoint show, så kan en presenter fra Logitech være helt uundværlig. Så slipper du for at løbe rundt og ændre billede. Men hvis du bare skal chatte på skype, eller mangler en god musemåtte, så har Logitech også det rigtige til dig!

Logitech

Har du brug for nyt udstyr til din computer? Så kan Logitech med garanti blive din fast følgesvende fremover. Bare se det store sortiment igennem her på siden, og find din næste mus eller dit næste tastatur. Eller hvad med et headset eller webkamera? Ja, Logitech står for det hele, så her kan du for alvor få opgraderet dit computerudstyr. 

Logitech – Computerudstyr i udsøgt kvalitet

Logitech er din garanti for at få computerudstyr i udsøgt og på et utroligt højt niveau. De designer nemlig al deres tilbehør med vægt på innovation og kvalitet, så brugerne får den bedst mulige oplevelse i den digitale verden.

Logitechs historie går tilbage til 1981, hvor de skabte deres første produkt. Det var en mus til den spæde elektroniske opfindelse: computeren. Dengang var musen stadig en ny og mere intuitiv måde at interagere med computeren på.

Allerede dengang var Logitech således innovative i deres tankegang. Musen var nemlig den første mus, der nogensinde var opfundet, men siden da er det gået stærkt. Firmaet har sit udspring i Schweiz, men i dag har de større kontorer i Lausanne, Fremont og Hong Kong. Det har ført til et medarbejdertal, der i alt løber op på mere end 7.200.

Ligesom medarbejdertallet har ændret sig, har musen har heller ikke hængt i den samme ledning siden begyndelsen. Logitech har fornyet musen en halv snes gange, så den svarer til de nyeste behov, der gang på gang er opstået og har udviklet sig, i takt med at langt flere brugere er kommet til, samt med opfindelsen af den bærbare computer.

 

Sælges til hele verden

Køber du noget fra Logitech, næste gang du mangler computertilbehør, så har du hele verden som din garanti for, at deres produkter er, som de skal være. Logitech har nemlig hele kloden som deres salgsmarked. Deres produkter har spredt sig så eksplosivt, fordi repertoiret er fornyet og udvidet, så det hele tiden er ajourført og enten følger eller selv skaber standarden for, hvad der er top of the line.

Hovedvægten ligger på udstyr, som bruges til navigation, spil, internetkommunikation og til at kontrollere musik i digitalformat eller til hjemmebiografen.

Hvis du leder efter nyt tilbehør til computeren, så kan det være, du også godt kunne bruge en ny bærbar PC eller en god gamer mus. Du finder heldigvis begge dele her hos POWER. I mærket Logitech eller i et af de mange andre mærker, vi fører her på siden.

Er du i tvivl om, hvilken computer eller hvad for noget tilbehør der passer til dine behov og til det elektronik, du har stående derhjemme, så er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice – det kan du gøre på telefon, mail eller via chatten. Vil du hellere se på det i den fysiske udgave, så kan du kigge forbi dit nærmeste POWERHOUSE. Her står kompetent personale klar til at hjælpe dig godt på vej. 

Chat

Åben chat

Chat