HP - Vi bygger teknologi, der virker for dig

OMEN by HP
Den ultimative spiloplevelse

Det er en helt ny gaming-verden, hvor konkurrencen er ubarmhjertig, men du kan gribe chancen for at tage magten. OMEN-computere er udstyret med kraftfuld hardware og et knivskarpt design, så de altid er klar til slagmarken, når som helst og hvor som helst. Kom nu, tag udfordringen op.

OMEN er udstyret med kraftfulde Intel processorer og avancerede NVIDIA GTX grafikkort, alt pakket sammen i et opsigtsvækkende design!

HP Pavilion bærbare pc’er - Stærk ydelse og farverig personlighed

Med HP Pavilion Notebook får du alle fordelene ved en stationær pc i en slank, bærbar løsning. Imponerende lyd fra BeatsAudio™ og en skarp og klar HD-skærm er bare nogle af de fordele, som du kan stole på med denne overlegne computeroplevelse.

HP Spectre x360

Gør din bærbare pc alt for dig?

Det er tid til at kræve mere af din bærbare computer. Funktionalitet møder fleksibilitet i den elegant designede x360. Uanset hvordan du bøjer den, kan Spectre x360 klare det. Med fire indstillinger, lynhurtig ydeevne og imponerende batterilevetid har denne konverterbare bærbare computer det bedste fra begge verdener og ingen mangler.

HP Mobile Printing - Print nemt fra din smartphone eller tablet

Med HPs mobile udskrivningsteknologi kan du printe direkte fra din smartphone eller tablet med få enkle trin, uanset hvor du er!

HP

Topmoderne forbrugerelektronik til konkurrencedygtige priser – det er HP’s spidskompetence!

Hos POWER finder du et stort udvalg af HP-produkter, hvor du er garanteret høj kvalitet til overraskende gode priser. HP har nemlig et stort fokus på at skabe teknologi, som gør livet lettere for alle mennesker – derfor vil du altid kunne finde den helt rigtige løsning fra HP, der kan matche både dine behov og dit budget. Er det tid til en ny bærbar computer, eller skal den gamle printer udskiftes? Så tag et nærmere kig på HP’s brugervenlige og gennemtestede produkter her på siden.

Om HP – teknologi der gør livet lettere

Hewlett-Packard har eksisteret siden 1939, hvor de to grundlæggere William Hewlett og David Packard lagde fundamentet for det, der sidenhen er blevet til en multinational kæmpesucces inden for IT-løsninger. Hewlett-Packards verdensomspændende eventyr startede under beskedne forhold i en garage i Californien for 77 år siden. I dag er HP blandt forbrugernes foretrukne brands, når det kommer til både bærbare og stationære computere samt printere til hjemmet. I Hewlett-Packard opfinder man ikke blot teknologi, men teknologi med et overordnet formål, for at gøre livet bedre for alle, uanset hvor man befinder sig.

Den gennemgående mission i HP-koncernen er at skabe imponerende tekniske oplevelser, som i samarbejde med forbrugeren er medvirkende til at genopfinde og højne motivation og inspiration i såvel arbejde som i fritiden. Med denne mission har HP lagt sig i position som en virksomhed med en bred målgruppe på tværs af hele verden – HP er for alle.

HP hos POWER

Som udbyder af blandt andet bærbare computere har HP en stærk ambition om at kunne tilbyde kunderne et bredt spektrum af produkter i varierende prisklasser. Hos POWER har vi samlet de absolut bedste og mest overbevisende modeller, hvor du virkelig vil kunne opleve en forøget arbejdsglæde, når du tager din nye computer i brug. I denne produktklasse er vi stolte over at kunne præsentere HP Pavilion 15-AB154NO, som fås i et elegant udført design, hvor du med det samme får fornemmelsen af den høje kvalitet. I denne model er der indbygget en ekstra stor hybridharddisk og superhurtig firedelt processor, så du kan arbejde endnu mere effektivt med din PC.

HP har i alle deres produkter haft et skarpt blik for detaljerne, og det kommer tydeligt til udtryk i den smarte 13,3” HP Spectre X360. Her får du alle de vildeste specifikationer samlet i én og samme computer, som eksempelvis touchskærm, 360 graders hængsel og lynhurtig SSD harddisk.

Skal du have ny printer, så kan vi anbefale den prisvindende og innovative HP DJ3634 – her får du virkelig stor værdi for pengene! Printeren er kompatibel med både Windows- og Mac-enheder, så du har mulighed for enkelt og hurtigt at udskrive trådløst.

Hvis du vil se vores store udvalg af HP-produkter, inden du beslutter dig, så kom ind forbi et af vores POWERHOUSES. Husk også, at når du handler hos POWER, får du altid fri fragt og 14 dages fuld returret!

Chat

Åben chat

Chat