Garmin

GARMIN WEARABLES

URE OG AKTIVITETSTRACKERE TIL ENHVER LIVSSTIL

Garmin vivofit 2

GARMIN VIVOFIT 2 - HVERT SKRIDT TÆLLER

Den eneste aktivitetstracker med 1 års batterilevetid og baggrundsbelyst display. vívofit 2 minder dig om, hvornår det er "tid til at bevæge sig" og holder dig aktiv hele dagen ved hjælp af aktivitetsindikator og lydalarmer.

Forskning viser, at længere perioder med inaktivitet som f.eks. at sidde ved et skrivebord, reducerer kroppens produktion af fedtforbrændende enzymer. Du kan imødegå dette ved med jævne mellemrum at gå korte ture hele dagen igennem. Og hvis du glemmer tiden og ikke får bevæget dig, registrerer vívofit 2 det. En rød aktivitetsindikator vises på displayet, og en diskret alarm lyder efter en times inaktivitet. Aktivitetsindikatoren øges hvert 15. minut, indtil du nulstiller den ved at gå i et par minutter. Vil du ikke forstyrres af en biplyd hver time? Konfigurer din kompatible mobilenhed til at vibrere som tegn til, at du skal bevæge dig.

Garmin vívosmart HR

Garmin vívosmart® HR -Smart aktivitetstracker med håndledsbaseret pulsmåler

vívosmart HR smart aktivitetstracker¹ med Elevate™ pulsteknologi måler pulsen direkte på håndleddet 24/7. Det giver dig frihed til at træne uden pulsmålerrem. Ved hjælp af pulsen giver vívosmart HR oplysninger om forbrændte kalorier og vurderer intensiteten af dine aktiviteter, hvilket giver dig bedre tilbagemelding på din indsats. Du kan endda bruge din vívosmart HR som en pulsmåler på håndleddet, når den parres med andre kompatible Garmin enheder.

Ud over at registrere skridt, kalorier og distance registrerer vívosmart HR antal de etager du er gået op ved hjælp af den intdbyggede trykhøjdemåler. Denne funktion giver dig mulighed for at følge dine fremskridt i forhold til de mål, der anbefales af sundhedsorganisationer såsom Verdenssundhedsorganisationen.

GARMIN FORERUNNER

LØB MED HJERTET

Garmin Forerunner® 15

Forerunner 15 registrerer grundlæggende oplysninger om din løbetur såsom tid, distance og tempo. Når enheden parres med en pulsmåler(købes separat), registrerer den også din puls og pulszone, så du ved, hvornår du når dit mål. Træning med pulsmåling giver dig også mulighed for at holde styr på, hvornår du skal sænke tempoet, og hvornår du kan presse dig selv hårdere.

Garmin Forerunner® 225

Kend din pulszone med Forerunner 225 - det første Garmin GPS-løbeur med håndledsbaseret pulsmåling. Nu kan du løbe uden pulsmåler om brystet, da Forerunner 225 har en indbygget pulsmåler på håndleddet. Farverig grafisk grænseflade viser din pulszone og -slag pr. minut på et øjeblik. Registrer distance, tempo og puls; indbygget aktivitetstracker viser skridt og kalorier hele dagen. Et indbygget accelerometer registrerer distance indendørs og Forerunner 225 er kompatibel med avanceret træning og gratis træningsplaner fra Garmin Connect.

Garmin Forerunner® 620

Det er næsten lige så godt som at have din egen personlige løbetræner. Forerunner 620 har restitutionsanbefaling, løbsberegner og VO2-max estimering, så du kan træne smartere. Når uret anvendes sammen med en HRM-Run pulsmåler¹, giver Forerunner 620  samtidig tilbagemelding om løbeform ved at vise din løbekadence, tid med jordkontakt samt vertikale udsving. Til indendørs træning registrerer det indbyggede accelerometer distancen, så du ikke har brug for en særskilt fodsensor.

GARMIN FORERUNNER 920XT HRM - GPS-multisportsur med løbedynamik

Uret er udstyret med en farveskæm med høj opløsning, fleksibel, hængslet rem og er velegnet som hverdagsur. Aktivitetstrackeren logger dine skridt, din søvn og dine forbrændte kalorier, så du får det fulde overblik over dit daglige aktivitetsniveau. Uret er optimalt til både svømning, cykling og løb.

Guides • Alerts • Assists

Ude på vejene fortjener du en bilnavigator, du kan stole på, så du kan få en køreoplevelse uden stress hele vejen til destinationen. Det får du med Garmin nüvi.

Garmin

Højest på Garmins dagsorden står ønsket om at servicere deres kunder med den absolut bedste kvalitet, de mest overbevisende designs og samtidig tilbyde mest værdi for pengene. Der er meget at leve op til, men Garmin har i samarbejde med forbrugerne formået at skabe en række helt unikke produkter, som netop opfylder disse målsætninger til fulde.

Om Garmin

Garmin er en amerikanskbaseret teknologivirksomhed, der har eksisteret siden 1989. Lige siden dengang har Garmin været blandt de første til at lancere ny og fremsynet teknologi inden for GPS-systemer til både luftfart, marine, friluftsliv samt fitnessaktiviteter.

Som virksomhed er Garmin bygget om omkring nogle få og meget simple værdier; ærlighed, integritet og respekt. Det kommer også til udtryk i et stort omfang i virksomhedsdriften, hvor særligt socialt ansvar og bæredygtighed bliver vægtet højt. Det bæredygtige aspekt fremstår som en essentiel del af hele fremstillingsprocessen og bliver direkte videreført til produkterne med stor fordel for både miljøet og forbrugerne. Med Garmins banebrydende teknologiske påfund, bliver din hverdag gjort både lettere og sjovere, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig.

Garmin hos POWER

Mange kender Garmin som den pålidelige og standhaftige producent af GPS-udstyr til bilen. Men gennem den seneste tid har Garmin fået et stort fokus på friluftsfolk og motionister, som ligeledes kan gøre brug af den smarte teknologi. Det startede med meget avancerede og pristunge løbeure, som kun de færreste havde budget og viden til at benytte sig af. Men som teknologien har udviklet sig har kundepræferencerne ligeledes rykket sig, og dermed har Garmin oprettet en helt ny og spændende serie. I Vivo-serien af løbeure er kompleksiteten blevet formindsket og brugervenligheden sat i højsædet. Her finder man blandt andet Vivosmart HR, der med indbygget pulsmåler og aktivitetstracker giver dig de bedste forudsætninger for en god træning. Lige som ved Vivofit 2, får man muligheden for at tilpasse sine daglige mål og synkronisere resultaterne på både telefonen og computeren – på den vis kan du udnytte dit potentiale på den bedst mulige måde.

Garmins løbeure findes også i den lidt mere klassiske udformning, som kombineret med den nyeste teknologi giver dig et helt nyt og nuanceret indblik i måden du bevæger dig på. Med Garmin Forerunner 620 får du et løbeur udført i det altid elegante design med forfinede detaljer, hvor man lynhurtigt får en følelse af eksklusivitet – og samtidig til en utrolig skarp pris!

Er du i stedet på udkig efter et GPS-system til bilen, så er Garmin fortsat den førende producent inden for navigation. I denne kategori kan vi især fremhæve Nüvi-serien, hvor du på alle måder får en bilnavigator, du kan stole på. Blandt vores mest populære modeller findes Nüvi 2597LMT, der giver dig optimale betingelser for at finde vej. Denne model er nemlig udstyret med en stor 5” farveskærm, stemmestyring, bluetooth og livstidsopdateringer på kortet – så er du til enhver tid forsynet med de nyeste ændringer.

Har du lyst til at vide mere? Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker svar på dine spørgsmål eller leder efter den rigtige rådgivning, inden du beslutter dig. Vi glæder os til at høre fra dig på både chat, telefon og i vores fysiske POWERHOUSES.

Chat

Åben chat

Chat