FIND DIT PERFEKTE CANON UDSTYR

Lad Canon hjælpe dig med at se de smukke, afslørende og spændende øjeblikke, som verden er fuld af. Canon vil inspirere dig til at skabe, dele og gemme fantastiske billeder, som bliver dine uvurderlige minder.

Canons enorme udvalg af kameraer, objektiver samt printere sikrer, at du altid kan finde udstyr, som passer til netop dine behov.

CANON

Et billede siger mere end tusind ord. Det har Canon taget til sig. Canon er et verdenskendt brand, som er kendt for deres kameraer, printere og objektiver. De vil skabe de bedste muligheder for, at du kan udleve din kreativitet. Både hvis du er en professionel eller amatør fotograf. Du fortjener det bedste udstyr og at se verden fra en helt anden vinkel – uanset om det er med et digital- eller spejlreflekskamera. Fang øjeblikket med et enkelt klik – Canon gør det muligt! 

 

Om Canon – kameraer, der fanger øjeblikket

Med hovedkvarter i pulserende Tokyo har Canon været blandt de førende på markedet siden grundlæggelsen i 1937. Igennem over 70 år har Canon bragt innovative produkter, som har hjulpet mennesker over hele verden til at sætte tiden i stå og sætte minder i albums. Canon står nemlig bag en lang række af digitale kameraer, spejlreflekskameraer, objektiver og printere. Perfekt, når du gerne vil sætte billeder på dine minder eller prøve nye grænser af med dit kamera. Canon har en helt specifik strategi, som de altid lever efter. Den hedder ”Kyosei”, som på japansk betyder at leve og arbejde sammen til fælles bedste. Med teamwork og samarbejde vil de forbedre kundernes hverdag igennem deres væld af produkter – og hele tiden have fingeren på pulsen i forhold til nye tendenser. Canon leverer både produkter til privatpersoner og virksomheder, og de er en stærk spiller på det digitale marked. Desuden sponserer Canon flere kultur- og sportsbegivenheder for at sprede ordet om brandet og værdien af gode billeder.

 

Canon hos POWER

Canon gør hverdagen lidt mere farverig. Du styrer selv kameraet, når du går på opdagelse – motivet er helt op til dig! Men uanset hvad, du leder efter fra Canon, har POWER et stort udvalg, så du kan finde lige dét, du søger. Du kan hurtigt klikke varen hjem – du får nemlig fri fragt og 14 dages returret, så du altid kan fortryde, hvis du har lyst. Gå på udkig i vores udvalg og opdag alle de populære produkter fra Canon! Mød fx kameraserierne EOS, IXUS eller POWERSHOT-kameraerne, som alle giver fantastiske billeder i en god kvalitet. Kameraet CANON EOS 100D 18-55 giver især en fantastisk billedkvalitet! På den måde kan du slippe kreativiteten løs, finde den skæve vinkel eller forevige et fantastisk minde. Når billederne skal printes ud og lægges i fotoalbummet, kan du gøre det med printerne PIXMA eller SELPHY. Se fx denne multifunktionelle printer, hvor du både kan scanne, printe og kopiere. Den har også trådløs udskrivning, touchskærm og et design, som nemt passer ind i enhver indretning. With Canon – You Can. Har du spørgsmål om deres mange produkter? Du er velkommen til at stille dem på chatten nederst til højre – du kan også besøge os i et af vores POWERHOUSES, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige printer, kamera eller objektiv.

Du er altid velkommen! Med vores nyhedsbrev er du altid opdateret, når vi får nye produkter, tilbud eller holder events. Du tilmelder dig her.

Chat

Åben chat

Chat