Outlet - Spar kassen! Se udvalget af outlet produkter i vores butikker her

BRAUN OG ORAL-B PRODUKTER

Braun

Et brand med én bestemt mission – at gøre en forskel i hverdagen.

Siden begyndelsen i Tyskland i 1921, har det været Brauns målsætning, at deres produkter skal kunne gøre en forskel. Derfor er produkterne udviklet med et stort fokus på funktionaliteten, som er en rød tråd gennem alle Brauns utallige elektriske løsninger. Med Brauns målsætning for øje, ser man hurtigt sammenhængen til de mange forskellige elektriske apparater, der hver dag er med til forenkle mange ellers trivielle opgaver – lige fra tandbørstning og barbering til madlavning og hårpleje.

Om Braun

Braun har med en innovativ og forbrugermålrettet designproces altid være i stand til at tilbyde premiumprodukter til meget attraktive priser, som på fineste vis harmonerer med kundernes ønsker og behov. De dygtige ingienører har desuden formået at skabe den meget karakteristiske brudsikre holdbarhed i Brauns produkter. Kombinerer man det med et æstetisk og ergonomisk design, skaber det en unik brugeroplevelse, som Braun selv kalder for et ”Braun moment”.

Som en moderne producent med høj etisk moral, arbejder Braun intensivt med miljøvenlige initiativer i både fremstillingsprocessen og i det færdige produkt. Det ligger i høj grad i Brauns natur, at tage hensyn til miljøet, og derfor kan du som forbruger vide dig sikker på, at du får et gennemført produkt i alle henseender. Set med den miljøbevidste forbrugers øjne betyder det desuden, at de elektriske apparater er energioptimerede, så de bruger mindre strøm – det er en fordel for både dig og miljøet.

Braun hos POWER

Fælles for alle vores Braun-produkter er, at der er blevet kræset for detaljen og de nøje udvalgte materialer spiller godt sammen med de elegante designs. Hos POWER fører vi blandt andet et bredt sortiment inden for barbermaskiner, hvor man med det samme fornemmer, at der er tale om et kvalitetsprodukt hele vejen igennem. Her finder du eksempelvis den smarte Cooltech CT2 Solo barbermaskine, der med sin revolutionerende køleeffekt giver dig den mest skånsomme barbering. Denne barbermaskine er det optimale valg, når det kommer til sensitiv hud, og det kraftfulde batteri gør den til en fornøjelse at benytte.

Hvis du er på udkig efter elektriske hårplejeprodukter, så klarer Braun også det. De populære glattejern med SensoCare-teknologi er klar på blot 30 sekunder, og sikrer dig et perfekt resultat hver gang. Glattejernet ST780 er fremstillet med netop denne teknologi, der tilpasser temperaturen efter fugtniveauet og dermed giver en helt ideel varmebeskyttelse.

Har du tænkt over, om den gamle tandbørste skal skiftes ud med en elektrisk? Braun har netop lanceret det nyeste skud på stammen fra Oral-B, som er en elektrisk tandbørste med indbygget bluetooth, hvilket giver dig mulighed for optimere tandbørstningen gennem en interaktiv oplevelse fra din mobiltelefon. Her på siden kan du for eksempel finde modellen PRO6200 fra Oral-B, som giver tandbørstningen en helt ny dimension!

Der findes spændende muligheder i massevis fra Braun, så klik ind forbi de forskellige produkter og lad dig friste af de mange gode tilbud. Her på POWER.dk tilbyder vi altid fri fragt og selvfølgelig 14 dages returret! Vi rådgiver dig gerne igennem de mange muligheder, og vi står klar på både chatten, telefonen og i vores POWERHOUSES.

Chat

Åben chat

Chat