BOSE

God lyd er afsindigt vigtigt, når du skal høre musik eller se TV. Det kan nemt ødelægge hele oplevelsen, hvis lyden ikke er helt perfekt. Derfor bygger BOSE altid deres produkter på grundig forskning i teknologi og lyd. Manden bag BOSE var nemlig professor i teknologi, inden han skabte det innovative og kvalitetsbevidste elektronikmærke BOSE! Leder du efter den bedste lyd? BOSE kan sagtens være det helt rigtige valg, hvis du leder efter højtalere, hovedtelefoner eller lydsystemer. Du finder et stort udvalg hos POWER – bare gå på udkig i udvalget og lad dig blive inspireret! 

 

Om BOSE – højtalere og lydsystemer bygget på forskning

BOSEs motto er ”Better sound through research”. Og det er lige, hvad virksomheden har bygget hele sit fundament på. I 1964 blev virksomheden startet af Dr. Amar G. Bose, som var fascineret af lyd, at reparere sine forældres højtalere, og at få den bedste oplevelse gennem god akustik. Derfor blev han professor i teknologi, inden han startede BOSE. Og forskningen og den nørdede interesse for lyd har fulgt virksomheden alle årene. BOSE lancerede sin første højtaler i 1966. 901-højtaleren blev en kæmpe succes, og den ændrede hurtigt folks opfattelse af musik via en højtaler. De opdagede nu, at de, med den rigtige højtaler, kunne føle, at de selv stod til en koncert og lyttede til musikken. Det var helt unikt! Siden 1964 har BOSE lanceret et væld af produkter, som har imponeret kunderne igen og igen. BOSE har endda fået prisen for at være et af de mest innovative brands – 7 år i træk! Derfor er BOSE et sikkert valg, når du skal forkæle dig selv med lækker lyd – uanset om det er gennem højtalere, hovedtelefoner eller lydsystemer. Missionen er stadig den samme: at skabe de bedste produkter baseret på forskning. Dette skal gøres igennem engagement, passion og et drive til altid at præstere det bedste.

 

BOSE hos POWER

Hos POWER ved vi, hvor vigtig god lyd er. Derfor har vi også samlet et kæmpe udvalg af de populære produkter fra BOSE! Hvilket produkt fra BOSE kunne du tænke dig? Hos POWER finder du bl.a. musiksystemet SoundTouch, som kan give dig lyd i den bedste kvalitet i alle husets rum. Her kan du streame musik – trådløst selvfølgelig – fra internettet og diverse musiktjenester. Det eneste, du skal gøre, er at trykke på en knap, og så strømmer musikken i en fantastisk akustisk kvalitet. Skal du på farten, kan du også lade dig imponere af de flotteste hovedtelefoner med fantastisk lyd. Hos POWER finder du bl.a. Around-Ear og In-Ear hovedtelefonerne, som kan give din løbetur eller arbejdsdag et strejf af musik i en unik kvalitet. Prøv fx de populære BOSE QC25 hovedtelefoner med avanceret støjreduktion! Er du på udkig efter bærbar lyd, kan de bærbare højtalere fra BOSE også være det rigtige for dig. POWER fører bl.a. testvinderen BOSE Soundlink III, som giver en fyldig lyd og laver batterilevetid. Har du spørgsmål til BOSEs mange produkter?

 

Fang os på chatten eller i et af vores POWERHOUSES, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig.

Chat

Åben chat

Chat