Kvalitetsprodukter fra tyske Bosch

bosch viser værdierne frem

Se videoen nedenfor

Bosch

Bosch har siden den spæde begyndelse for 130 år siden levet af at producere finmekaniske og elektrotekniske løsninger. Det har de gjort så godt, at Bosch-koncernen i dag er blandt de mest dominerende producenter inden for feltet på det globale marked – også når det gælder produkter som vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner. Her hos POWER finder du den gennemtestede Bosch-teknologi i en lang række produkter, som alle har det til fælles, at de er fremstillet med tysk præcision og i allerhøjeste kvalitet.

Om Bosch

Bosch sælger i dag sine produkter i mere end 150 forskellige lande, og selv om der er sket meget siden koncernens grundlæggelse i 1886, så holdes de oprindelige værdier stadig i hævd. Stifteren Robert Bosch fra Stuttgart grundlagde ikke blot virksomheden men også det fundament, hele koncernen er bygget op omkring. Op gennem tiderne har Bosch i større og større omfang bidraget til det omkringliggende samfund gennem overskudsdonationer og et stort social ansvar. Som en værdidrevet virksomhed tager Bosch desuden et stort etisk og især også et bæredygtigt ansvar på sig. Det kommer i høj grad til udtryk gennem produkterne, hvor Bosch sætter en ære i at producere så miljøvenligt som muligt. For dig som forbruger betyder det, at du ud over produkternes høje mekaniske standard også får en klimavenlig løsning, som bruger en minimal mængde energi – og det giver udslag i en lavere elregning for dig.

Bosch kan noget helt særligt, og derfor har de altid formået at være blandt de mest vellidte leverandører af blandt andet hårde hvidevarer. Har du tidligere haft en Bosch-maskine, så er der stor sandsynlighed for at du også vælger Bosch igen. Som ejer af en Bosch-maskine ved man nemlig, at de gennemtestede produkter lever op til både kvalitet og effektivitet – og mere til!

Bosch hos POWER

Her på siden finder du Bosch i mange forskellige udformninger inden for elektriske husholdningsapparater. Vi fører et stort udvalg af de særlige vaskemaskiner med EcoSilence Drive-motorer som er medvirkende til en langt mere støjsvag og energivenlig vask. Med den kulfri motor i din vaskemaskine er du sikret en lang levetid, fordi maskinen er udsat for mindre slid – og derfor kan Bosch yde hele 10 års garanti på denne type motor. Ønsker du at holde den gode stil hele vejen igennem, er en tørretumbler fra Bosch ligeledes værd at overveje. Her kommer den energioptimerede tilgang igen til udtryk i alle produkterne, hvor du både får en stor kapacitet og et sensorstyret program i samme kondenstørretumbler. Den smarte Bosch WTW84569SN kan netop det, og derfor er den blandt vores brede udvalg inden for tørretumblere.

Er du på udkig efter nye hårde hvidevarer i den mest miljøvenlige udgave, så er Bosch et perfekt valg. Se for eksempel den topmoderne integrerbare opvaskemaskine i imponerende energiklasse A+++, hvor du får et yderst stillegående lydniveau kombineret med det populære autoprogram og aquastop.

Vores medarbejdere står altid klar til at give dig en hjælpende hånd med på vejen, hvis du overvejer at investere i nye hårde hvidevarer. Du kan både kontakte os her på siden eller komme forbi et af vores POWERHOUSES - vi er altid glade for kunne at hjælpe!

 

Chat

Åben chat

Chat