{{cart.cartItems}}
Fandt {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Brand univers

B&O PLAY BY BANG & OLUFSEN

Hos POWER er vi stolte over at kunne tilbyde dig det komplette udvalg af B&O PLAY’s gennemførte produkter Grunden til at vi elsker B&O Play’s produkter er, at det er gennemførte livsstilsprodukter, der med deres enkle betjening og gennemførte design giver dig en unik oplevelse af et designobjekt – det er meget mere end blot et stykke elektronik. Alt dette uden at gå på kompromis med den gennemførte akustiske oplevelse et B&O produkt er kendt for. Hos POWER har vi det komplette B&O Play sortiment – vi glæder os til at præsentere alle produkterne for dig. Blot klik på en af de to kategorier på toppen af siden.

Lyd er ikke bare lyd. Når det gælder musik og en akustisk oplevelse, skal lyden sidde lige i skabet. Heldigvis går virksomheden Bang og Olufsen op i den gode lyd. Det var faktisk sådan, deres virksomhed startede. Den passion, mission og idé har de bragt videre til underbrandet B&O PLAY. Hvis du ikke vil gå på kompromis med den gode lyd, et lækkert materiale og et design af højeste kvalitet – så kan produkterne fra B&O PLAY være lige noget for dig. Du finder dem alle her hos POWER!

 

Om B&O Play

I 1925 førte Peter Bang og Svend Olufsen deres store idé ud i livet: de ville skabe radioer af høj kvalitet, som havde noget akustisk kvalitet at byde på. Det blev en stor succes, og igennem årene er de aldrig gået på kompromis på hverken design eller kvalitet. B&O PLAY hører under BANG OG OLUFSEN, og derfor er de bygget på de samme værdier, som er blevet opbygget og pudset af i så mange år. B&O PLAYs mission er at lave design, som gør en forskel, og som aldrig går på kompromis med funktionaliteten. Produkterne skal altid levere den bedste lyd, så artistens følelser flyder ud fra højtalerne eller hovedtelefonerne. Slutteligt har B&O PLAY fokus på god kvalitet og at vælge de rigtige materialer. Med B&O PLAY får du gennemførte livsstilsprodukter og designobjekter, hvor der ikke er sparet på noget – hverken på kvalitet eller design. Derfor finder du også et stort udvalg hos POWER!

 

B&O Play hos POWER

Hos POWER vil vi altid gerne give dig det bedste udvalg, uanset hvilken form for elektronik, du leder efter. Elektronik kommer i mange prisklasser, størrelser og designs, men vil du have det bedste af det bedste, kan produkterne fra B&O PLAY være lige noget for dig. Hvad kunne du tænke dig fra B&O PLAY? Vil du gerne have unik lydkvalitet, når du sidder ved computeren eller går en tur, skulle du unde dig selv at opleve lydkvaliteten fra de populære hovedtelefoner. B&O PLAY H6 hovedtelefonerne er populære, og det er de, fordi de leverer noget helt unikt. Et design, der vender hoveder på gaden, men også et design, som er simpelt, tidsløst og klassisk. Og så er lydkvaliteten selvfølgelig helt i top, så du ikke går på kompromis. Et andet populært produkt inkluderer også B&O PLAY H2 og H8 – så kan du altid afspille din yndlingsmusik, uanset hvor du er! B&O PLAY står også bag en lang række af trådløse højtalere, som skaber en fantastisk lyd i hjemmet. De er skabt i et tidsløst og æstetisk design, som er en fryd for øjet i indretningen. Højtalerne er en investering, du helt sikkert aldrig vil fortryde – og hos POWER finder du selvfølgelig et kæmpe udvalg til en skarp pris! Se fx de populære trådløse højtalere B&O PLAY A2 og A9. Har du spørgsmål? Så besøg os i et af vores POWERHOUSES eller snak med os på chatten nederst til højre – vi står altid klar til at hjælpe dig!