ASUS

ASUS har altid været blandt gamere og andre kvalitetsbevidste forbrugeres foretrukne producenter af IT-udstyr – og det er der mange gode grunde til. ASUS leverer gang på gang banebrydende produkter, som skiller sig ud fra mængden med deres ekstremt høje ydeevne og lange levetid. Det betyder, at du med et ASUS-produkt kan være sikker på en trofast følgesvend gennem mange år.

Om ASUS

ASUS har som hardware- og elektronikproducent altid været førende i feltet, når det kommer til innovation og produktudvikling. Derfor er ASUS hver gang blandt de første på markedet til at lancere nye banebrydende elektroniske produkter, som er specialiseret til at matche kundernes behov gennem alle facetter. I dag har ASUS en enorm produktportefølje inden for informationsteknologi, hvor især deres bærbare computere spiller en stor rolle på grund af den høje fleksibilitet og de gennemførte designs.

Når den nyeste teknologi på markedet bliver sat sammen med komponenter i verdensklasse, får du et produkt, der er skabt til at opfylde ethvert behov inden for mange forskellige platforme. Her på siden finder du bl.a. bærbare- og stationære computere, routere, tablets og en masse andet tilbehør på forkant med teknologien.

ASUS hos POWER

Her hos POWER stræber vi efter at tilbyde vores kunder et stort udvalg, der er kendetegnet ved høj kvalitet og veleksekverede løsninger. Det er netop, hvad ASUS kan levere. Så er du på udkig efter en slidstærk og pålidelig PC, stationær, tablet eller noget helt tredje, så tag et kig her på vores linje af ASUS-produkter.

ASUS er et oplagt valg, fordi du kan vælge præcis den udgave og model, som bedst passer til dine behov. Skal du bruge en bærbar computer til studiet eller arbejde? Så tjek den slanke og stilfulde aluminiumsmodel UX305FA, hvor du får fuld ydelse for pengene med et topmoderne design og specifikationer, som kun de færreste kan hamle op med. Leder du derimod efter den mest kraftfulde bærbare computer, der kan leve op til selv de strengeste krav til performance, så er det ASUS ROG-linjen, du skal vælge – det er en kaliber helt for sig. Her finder du eksempelvis den bomstærke 17,3” gaming bærbar PC, som med den utroligt kraftfulde ydelse vil kunne leve op til alle dine forventninger. Hvis ikke du får brugt de mange funktioner eller hvis du ønsker du billigere løsning, så finder du også et stort udvalg fra ASUS her på siden, der passer til dit budget – helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Driller internetforbindelsen? Med en ny router fra ASUS, optimerer du din internethastighed, så du kan modtage det fulde signal, du betaler for via din internetudbyder. Routerne findes lige som ASUS’ andre produktgrupper i et bredt prisspænd, så du ikke behøver at betale for mere end du har brug for. Routerne fra ASUS findes lige fra den prisbillige udgave til den helt vilde og eksklusive router, der henvender sig til den ekstensive og nærmest visionære forbruger.

Skulle du have nogle spørgsmål til produkterne, eller ønsker du et godt råd, så tøv ikke med at kontakte os her på siden eller i et af vores POWERHOUSES.

Chat

Åben chat

Chat