ASKO - Inspired by Scandinavia

ASKO ånder for håndværk og brænder for detaljer. De fire elementer – ild, vand, luft og jord – er de urkræfter, som formede universet.

I den skandinaviske natur kommer de til udtryk i gletsjere og bjergkæder, i brusende floder og hylende vinde, i skove og sletter, i mineraler dybt i jorden.

Disse kræfter har inspireret ASKO til at skabe en række topprofessionelle hvidevarer, der er lige så holdbare, som de er enkle, funktionelle og smukke.

G5 Quality Service

Få tryghed med ASKO

Vi vil gerne sikre vores kunder størst mulig tilfredshed og tryghed med deres ASKO produkt, både nu og i fremtiden. Derfor giver vi ASKO G5 Quality Service til alle vores kunder fra den dag et ASKOprodukt købes. ASKO G5 Quality Service er en 5 årig sikkerhed for at produkterne lever op til en god kvalitet og service.

Læs mere om ASKO G5 Quality service her

Historien bag ASKO

ASKO

På udkig efter en ny opvaskemaskine, tørretumbler eller vaskemaskine? ASKO er blandt de bedste på markedet, når det gælder kapacitet og fleksibilitet i opvaskemaskinen. Og det er fantastisk, hvis du har haft huset fyldt af gæster, eller bare har en stor familie, der naturligvis ryger igennem meget service hver dag. Hos POWER finder du et stort udvalg af de bedste produkter fra ASKO – både vaskemaskinertørretumblere og de eftertragtede opvaskemaskiner med masser af plads. Det hele til en skarp pris! 

 

Om ASKO – masser af plads i opvaskemaskinen

I dag er det næsten 70 år siden, at en ung mand fra Vara i Sverige besluttede sig for at bygge en vaskemaskine. Hans store drøm var at bygge en innovativ og miljøvenlig vaskemaskine, som skulle aflaste hans mors arbejde i husholdningen. Og det lykkedes ham! Siden den første vaskemaskine er ASKO blevet en verdensomspændende virksomhed, som designer og udvikler førsteklasses hvidevarer til bryggers, køkken og professionel brug. ASKO har strenge krav til deres produkter, både når det gælder design, funktion, holdbarhed og bæredygtighed. Produkterne fremstilles efter ekstremt høje kvalitetsstandarder og bygges til privat brug på samme måde, som ASKO bygger produkter til professionel brug. ASKOs kvalitetsprocedure gør, at alle produkter testes, før de forlader fabrikken. Hver maskine testes til at holde i 12.500 driftstimer – altså det samme som 20 års brug i en normal husholdning! I alle årene har ASKO arbejdet hårdt for at skabe de bedste rammer for menneskers madlavning, opvask og tøjvask. Derfor har vi et stort udvalg af ASKO her hos POWER!

 

ASKO hos POWER

Vaskemaskiner, tørretumblere eller opvaskemaskiner. I hjemmet skal der være styr på alle hårde hvidevarer. Og de skal gerne være i en god kvalitet og i et innovativt design, der både gør noget for form og funktion. Det hele finder du fra mærket ASKO – og du finder de bedste produkter til en skarp pris hos POWER! Leder du efter en vaskemaskine, der holder i mange år og kan klare tusindvis af vaske, så kan ASKO være svaret. Vaskemaskinerne er kendt for deres gode kvalitet, skånsomme vask – og deres energirigtige natur. Det er en praktisk og smuk tilføjelse til badeværelset eller bryggerset, som hurtigt bliver et elsket omdrejningspunkt for ugens mange tøjvaske. Du skal ikke være bekymret for, at du lige pludselig står uden vaskemaskine. Vaskemaskinerne fra ASKO holder nemlig i 20 år! Holdbarheden kommer fra deres industrielle design, og den lange kvalitetsprocedure hver enkel maskine kommer igennem. Når tøjet er vasket, er en tørretumbler praktisk til at hurtigt færdiggøre tøjvasken. Tørretumblerne er både skånsomme og brugervenlige, så selv de mindre medlemmer af familien kan hjælpe med de praktiske gøremål. En speciel funktion skåner tøjet, så det ikke klumper sammen. Prøv fx ASKO T755HPW tørretumbleren, som har energiklasse A+++! Du kan også gøre opvasken sjovere med en af de praktiske opvaskemaskiner – fx den lydsvage ASKO D7100IW opvaskemaskine. Har du spørgsmål? Du kan altid stille dem på chatten eller besøge os i en af vores POWERHOUSES. Vi vil glæde os til at få besøg!

Chat

Åben chat

Chat