Apple

Apple

Et æble med bid i. Det lyder ikke umiddelbart som en verdensomspændende succes, men det er lige, hvad det er. Apple blev skabt tilbage i 1970’erne, og siden har de haft fuld fart fremad, når det gælder elektronik, design og innovation. iPhone, iPad, Mac. Lyder det bekendt? Det er nogle af de mest populære produkter fra Apple – og der kommer hele tiden nye versioner! Hos POWER opdaterer vi også løbende vores sortiment, så du altid kan finde de lækreste produkter fra et af verdens største brands, Apple. 

 

Om Apple – en verdensomspændnede succes

I 1976 tog grundlæggerne den første bid af deres succes, da de skabte Apple. Grundlæggerne var Steve Jobs og Steve Wozniak, hvoraf førstnævnte blev frontperson og CEO for virksomheden i slutningen af 1990’erne. Efter nogle hårde år gik det stødt fremad, og verden fik for alvor Apple-feber med udgivelsen af den populære iPod i 2001 og lanceringen af musiktjenesten iTunes et par år senere. I dag er Apple at se overalt. I lommerne på teenagere, forretningsfolk og helt almindelige mennesker som du og jeg. Apples helt store succes blev nemlig den designmæssige unikke smartphone iPhone, som hvert år bliver lanceret i en ny og forbedret version. Også i tablets-kategorien er Apple frontløbere med deres smarte iPad, som både kommer i en mini og air-version. I skoletasker og på arbejdsborde over hele verden finder du med garanti den bærbare computer Mac, som også er blevet lanceret i mange populære versioner. Apple har fingeren på pulsen, når det gælder digitale trends, og det afspejles i høj grad i deres produktsortiment. Hvert produkt er innovativt på sin helt egen måde, og lanceringen af hvert produkt skaber altid en stor efterspørgsel – både i USA, Danmark og resten af verden. Apple-feberen er en realitet! Og missionen er klar. Apple ønsker nemlig at lave gode og simple produkter, som vil komme forbrugeren til gode.

 

Apple hos POWER

Apple har skabt en hel kultur omkring sine produkter – og hos POWER kan du blive en del af den! Uanset om du mangler en ny telefon, tablet, bærbar computer, musikafspiller eller et nyt TV, så kan Apple og POWER levere. Hos POWER finder du alle de populære iPhones, bl.a. den flotte iPhone 6 med et fantastisk design og en unik brugeroplevelse. En iPhone er det rigtige valg, hvis du leder efter en smartphone med mange avancerede funktioner og et banebrydende design. Eller er det måske en tablet, der vil gøre din dag lidt bedre? Apple står bag nogle af de førende tablets på markedet – nemlig den populære iPad. Den kommer i mange versioner, og en af de helt populære er den smarte iPad Air. iPad Air har et tyndt design, og den vejer kun 0,5 kg! Arbejdsdagen kan også blive bedre med en Mac, hvor funktionalitet, design og innovativ struktur mødes i én computer. Med Apple bliver du ikke skuffet, da alle deres produkter både har fokus på kvalitet og design. Bliv en del af Apple-kulturen ved et enkelt klik! Har du spørgsmål, er du velkommen til at tale med os i chatten eller besøge os i en af vores POWERHOUSES.

Chat

Åben chat

Chat