AEG - Sætter nye højder for energi standard

AEG - perfekt in form und funktion

AEG

Dit hjem er sikkert fyldt med hårde hvidevarer. Er det på tide at få skiftet lidt ud? Så kan du med fordel kigge igennem POWERs sortiment af varer fra AEG – perfekt hvis du er på udkig efter en vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, fryser eller ovn! AEG er lig med hvidevarer i en god kvalitet, som ikke går på kompromis med designet. Designet er altid enkelt, så det passer ind i ethvert hjem – uanset om det gælder vaskemaskiner eller ovne. Hos POWER finder du et stort udvalg af de mest populære varer fra AEG. Selvfølgelig til de skarpeste priser på markedet!

 

Om AEG – hårde hvidevarer i et enkelt design

AEG er et firma med mange års erfaring i bagagen. De første spadestik til virksomheden blev allerede taget i 1883, hvor varernes form ikke var noget, man tænkte meget over. Varens funktion var altid i højsædet. Det ændrede AEG dog på i 1907, da de ansatte en visionær arkitekt, der skulle hjælpe brandet med at komme forrest – også når det gjaldt form og design. Siden 1883 har AEG kun bevæget sig fremad og givet kunderne de produkter, de var på udkig efter – stadig med både form og funktion in mente. AEG leverer hårde hvidevarer, som med sikkerhed vil passe perfekt til dit køkken eller bryggers. Køl og frys, vaskemaskiner og tørretumblere er bl.a. noget af det, AEG har specialiseret sig i at udføre til perfektion – og i de seneste år har der også været fokus på energibesparende produkter.

AEG er tysk grundighed blandet med æstetik og gode funktioner. Og det er netop disse ord, der skal sidde lige i skabet, når det gælder hårde hvidevarer til dit hjem!

 

AEG hos POWER

Nogle ting i hjemmet skal der bare være styr på. Hårde hvidevarer er én af dem. Så undgår du, at vaskemaskinen ikke vil starte, når du står midt i en stor tøjvask, og fodboldtræningen er lige om hjørnet. POWER har samlet nogle af de bedste produkter fra AEG, og vi udvider hele tiden sortimentet. Gå på udkig i vores udvalg og mød bl.a. disse populære produkter:

  • ÖKOMIX vaskemaskinen, som både giver et perfekt vaskeresultat og et halveret energiforbrug. Faktisk er vaskemaskinen Bedst i Test hos forbrugerrådet TÆNK!
  • En AEG tørretumbler, som både er skånsom og energieffektiv. Det er drømmen i mange husholdninger, og hos AEG kan du få det til en skarp pris. Når du tørrer dit tøj ved en lavere temperatur, sparer du både på elregningen og skåner miljøet
  • AEG køl og frys. De nyeste køle- og fryseskabe har en helt ny teknologi, som gør, at maden holder sig frisk i længere tid. Så smager maden optimalt hver eneste dag!

Hos AEG er der nok at vælge imellem! Og med fri fragt og 14 dages returret, er der ikke meget at tænke over. Har du alligevel et spørgsmål til et af produkterne fra AEG, er du altid velkommen til at stille det – enten via chatten eller ved at besøge os i et af vores POWERHOUSES! Vil du være den første, der får information om tilbud og nye produkter? Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Chat

Åben chat

Chat