Sikkerhed med F-Secure Totalpakke

Det er et must, at beskytte din computer, smartphone eller tablet mod virus samt andre ubehageligheder og med produkter fra F-Secure, får du både optimal beskyttelse og større frihed. 

 

F-Secure Totalpakke sørger for at du er beskyttet mod svindlere og andre trusler på internettet, du kan surfe sikkert på internettet, og shoppe på livet løs uden at være bange for at dine kort oplysninger bliver stjålet,  samt gøre din internettrafik helt privat. Hvis du er en af dem der har udfordringer med alle sine adgangskoder og brugernavne klare den inkluderet kodeords hjælper det.

F-Secure Safe

Virusbeskyttelse:

Virusbeskyttelse beskytter dig mod malware og ransomware, som kan indsamle, distribuere eller kryptere dine personlige oplysninger eller filer. F-Secure SAFE forhindrer infektioner ved automatisk at scanne alle filer og programmer. Hvis der bliver fundet virusser, får du en meddelelse herom og bliver instrueret i at fjerne dem.

Browser- og bankbeskyttelse:

Browserbeskyttelse sørger for din sikkerhed og beskytter dine personlige oplysninger ved at holde dig væk fra websteder, der spreder skadeligt indhold eller indsamler personlige oplysninger. Hvis du for eksempel har en ubeskyttet browser, kan du komme til at åbne et link, der sender dig til et falsk bankwebsted. F-Secure SAFE indeholder også netbankbeskyttelse, der fortæller dig, når du går ind på et sikkert bankwebsted, og sikrer din forbindelse til webstedet, så dine penge ikke kommer i fare.

Familiebeskyttelse:

F-Secure SAFE lader dig indstille begrænsninger og beskytte din familie. Du kan blokere adgang til websteder ud fra, hvad de viser: indhold beregnet til voksne, vold, shopping, hasardspil, sociale medier osv. F-Secure SAFE blokerer begrænset indhold for dine børn og lader dig styre deres tid online ved at angive rammer for deres brug af elektroniske enheder.

Netværksbeskyttelse:

Dit hjemmenetværk og åbne wi-fi netvæk kan være lige så sårbare som de enheder, der er sluttet til dem. Network Checker kontrollerer, om netværkskonfigurationen er sikker. Det kører i baggrunden og kontrollerer løbende sikkerheden på ethvert netværk, du opretter forbindelse til. Det beskytter dig således, uanset om du er hjemme eller bruger et wi-fi -hotspot på F.eks. en café.

F-Secure Freedome

Beskyt dit privatliv:

VPN tilbyder et sikkert og privat netværk. Der gør det muligt for dig, at skjule din rigtige IP-adresse og placering fra indholdsleverandører, websteder du besøger og annoncører.

Adgang til blokkeret indhold:

Få adgang til blokeret indhold ved at ændre din virtuelle placering, så du aldrig igen ser “dette indhold er ikke tilgængeligt i dit land”.

Wi-Fi-sikkerhed:

Freedome beskytter dig på offentlige Wi-Fi — dine data er beskyttet selv på sårbare usikre hotspots.

Sikker surfing:

Med et tryk på epower2015

n knap giver Freedome dig dit eget private netværk og blokerer skadelige apps og websteder.

App-Security (Android):

Den næste generation af virus skannere beskytter dig mod skadelige apps, virus, spyware og andre programmer, der kan skade din smartphone eller tablet.

F-Secure Key

Adgangskode husker:

Gem alle dine adgangskoder, login oplysninger, e-mails, PIN-koder samt kreditkort- og online bankoplysninger sikkert.

Opret adgangskoder:

Generer stærkere adgangskoder til dine tjenester og konti.

Autofyld:

Indtaster automatisk dine adgangskoder i webbrowseren på login sider i webbrowseren for hurtigere og sikkert logon (Android, pc, Mac).

Synkroniser alle dine adgangskoder:

KEY synkroniserer adgangskoder på mellem alle dine enheder, så funktioner virker på tværs af dine enheder.