Den venlige IT ekspert der altid har tid!

For mange af os er vores smartdevice en essentiel del af hverdagen, når der er så meget brug kan det ikke altid være uden udfordringer. For nogen kan det være for kompliceret, eller for tidskrævende. Det er ikke altid at IT eksperten i familien har tid eller lyst til at løse alles udfordringer. Med serviceaftalen kan du være sikker på at være problemfri, du får den hjælp du har brug for når du har brug for den, som opfylder dine behov. Her står POWERS service-team klar bestående af teknisk stærke medarbejdere, der er dedikerede i deres mision om at give hjælp der lever op til dit behov. 

 

Fri brug af POWER SUPPORT i alle POWERHOUSES

En af de største fordele ved serviceaftalen er den frie brug af POWER SUPPORT i hele perioden i alle POWERHOUSES. De fleste har været ude for at ens smartdevice ikke længere virker som forventet, når det er vigtigst. Med serviceaftalen kan du til hver en tid, så meget og ofte du ønsker henvende dig i POWER SUPPORT, her vil en medarbejder nøje gennemgå og notere din problemstilling. Her vil der blive arbejdet så hurtigt og effektivt som muligt med at få løst alle dine henvendelser. Skulle du være interesseret i hvordan de gør, så uddyber de gerne så dine besøg i POWER SUPPORT ruster dig godt på med service-teamets up to date viden og kendskab til produktet. 

 

Beskyt dig mod svindlere og andre trusler på internettet

I POWER SUPPORT har vi kendskab til hvor stor en truslen online svindel er i dag. Vi har derfor valgt at inkludere en komplet sikkerhedspakke til dit smartdevice når du køber en serviceaftale. Der sørger for at du sikkert kan surfe på internettet, og shoppe på livet løs uden at være bange for at dine kort oplysninger bliver stjålet,  samt gøre din internettrafik helt privat. Hvis du er en af dem der har udfordringer med alle sine adgangskoder og brugernavne klare den inkluderet kodeords hjælper det.