Beskyt din enhed og føl dig sikker igen!

Det er altid ærgerligt når ens dyre og flotte enhed tager skade, ønsker du at undgå dette kan du gøre en klog investering ved at anskaffe dig et cover og eller skærmbeskyttelse.

Med et cover sikre du dig at hjørnerne og bagside forbliver ridse og skadefri. Den dyreste og mest udsatte del er dog ikke beskyttet, nemlig din skærm. Det er for mange et billigt alternativt i stedet for at ende med en beskadiget skærm, og sikre samtidig at du har en ridse fri skærm.

Hvorfor vælge en skærmbeskytter?

Skærmbeskyttelse er i dag blevet til meget mere end det en gang var. Det vi i dag tilbyder er lavet af den samme type hærdet glas som du allerede finder i din enhed, dette gør materialet perfekt til at beskytte din skærm mod og udefrakommende slag og stød, skærmbeskyttelsen har en avanceret belægning der afviser fingeraftryk og gør den ekstra modstandsdygtig mod ridser som de nøgler du går rundt med i lommen med ofte skaber. 

 

Skærmbeskyttelsen fungere som en ekstra skærm, og dermed tager den slaget og skaden der ellers vil ramme den originale skærm. Den kan nemt kan skiftes ud og er væsentligt billigere end at få repareret den originale skærm. 

Hvilken skal jeg vælge?

Den billigste skærmbeskyttelse passer godt sammen med et cover og beskytter største delen af skærmen, den går dog ikke helt ud til kanten.

Priser fra 199,-

Premium skærmbeskyttelse, beskytter hele skærmen og er perfekt til dig der ønsker at beskytte din skærm uden at gå på kompromis med din enheds design. Vær opmærksom på at denne type skærmbeskytter ikke kompatibel med alle typer covers.

Priser fra 399,-

Påsætning af skærmbeskyttelse

Har du ingen erfaring med påsætning af skærmbeskyttelse? Ønsker du det bedst mulige resultat, så kan vores erfarne service-team sørge for at påføre skærmbeskyttelsen så du altid er garanteret et godt resultat.

Pris 99,-

Luftboble fri garanti!

Hos POWER SUPPORT er du altid garanteret et resultat uden generende luftbobler.

Se vores store udvalg af covers og skærmbeskyttelse

Klik her