Tilbage til oversigten

Står du og skal bruge hjælp eller vil du gerne slippe for alt besværet? så er POWER SUPPORT noget for dig. POWER SUPPORT er det centrale samlingspunkt i alle POWERHOUSES, her står POWERS eget service-team, som med et smil altid er klar til at hjælpe dig. Har du et produkt der driller, eller ønsker du måske et helt andet produkt? Så sikre de at du får det rigtigte produkt i hånden.


Vi har gjort det nemt for dig!

Er du usikker i om dit produkt skal serviceres så søg ikke videre, i POWER SUPPORT undersøger vores service-team dit produkt nøje igennem så du ikke skal stå unødigt uden dit produkt.

Skal du have et nyt fedt produkt, og har du gjort det nemt for dig selv med POWERS Click&Collect, så kan du altid afhente dit produkt hos POWER SUPPORT

POWER SUPPORT kan hjælpe med meget mere! Find os i dit nærmeste POWERHOUSE

Få det maksimale ud af dit produkt med POWER SUPPORT SERVICES

Hos POWER SUPPORT kan vi sikre at du altid får det maksimale ud af dit produkt. Vi tilbyder en lang række SUPPORT SERVICES hvor du slipper for alt tidsspild og besværet der kan følge med efter købet af et nyt produkt, og i stedet kan bruge din tid på det du holder af.

Vi ønsker når du går fra vores POWERHOUSE med et produkt, er det med ro i tankerne og et produkt i hænder der er klar til personligt brug direkte ud af kassen, ligemeget om det er det til dig, din familie eller fødselaren.

 

Hvilke POWER SUPPORT SERVICES tilbydes der?

Personlig opsætning 

Mangler du kendskabet eller ønsker du bare at slappe af efter den stressende dagligdag, så kan POWER SUPPORT sikre at du ikke skal bruge tid og energi på at lave den besværlige og langsomlige opsætning der kommer efter købet af et smart nyt produkt. Du oplyser dine ønsker til opsætningen og vi udføre simpelt! så skal du have flyttet alle dine data fra gammelt til nyt produkt, eller skal der installeres en række programmer så klare vi det.

Hvilke produkter kan jeg få opsætning af? Klik her

 

Tryghed i dagligdagen med serviceaftalen

Når opsætningen er lavet og produktet er taget i brug er det ikke altid uden sine løbende udfordringer, så for at du kan bruge dit produkt uden at skulle uddanne dig til IT ekspert hver gang der er noget der driller kan vi tilbyde dig tryghed gennem serviceaftalen. Her er du sikret at du altid får hjælp hos eksperterne i POWERS service-team der udbedre udfordringerne for dig, og samtidig installere de den inkluderet Total sikkerhedspakke så du trygt kan bruge dit produkt i alle situationer.

Er du den nysgerrige type der ønsker at vide mere om sit produkt? kan POWER SUPPORT også give dig en lærdom for livet gennem grundigt produkt kendskab.

Hvilken serviceaftale skal jeg vælge til mit produkt? Klik her

 

Beskyttelse af dit produkt

Hos POWER SUPPORT vil vi gør alt vi kan for at du ikke ender i en situation, hvor uheldet er ude og du skal igennem en kedelig oplevelse med dit produkt. Derfor kan vi  tilbyde at installere skærmbeskyttelse på din telefon, tablet eller smartwatch, så får du garanti på korrekt påsætning uden luftbobler.

I dag har vi en stor ubevist tilstedeværelse på internettet og alt er blevet digitaliseret. Vi kan derfor tilbyde dig en komplet sikkerhedspakke til dit smartdevice, der sørger for at du sikkert kan færdes på internettet, og kan tilgå din netbank uden at være bange for at dine personlige oplysninger bliver stjålet,  samt gøre din internettrafik helt privat. Hvis du er en af dem der har udfordringer med alle sine adgangskoder og brugernavne klare den inkluderet kodeords hjælper det.