ASUS ZENBOOK 3 UX390UA-GS041T

12,5" ZenBook 3 - utrolig kraftfuld ultrabook som vejer kun 910g

 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • LOCAL, getAggregateRating, 4ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • Intel® Core™ i5-7200U Processor
 • 512 GB M.2 SSD
 • 12,5" Full HD Gorilla® Glass 4 LED skærm
 • 8 GB Ram
 • Intel® HD Graphics 620
 • Ekstremt bærbar, kun 11,9 mm tynd og vejer under 900 g
 • Universal Mini Dock USB C til USB-A, USB-C, og HDMI er inkluderet
 • Fingeraftrykslæser for nem login med Windows Hello
Før: {{p.previousPrice | currency}} {{p.previousPriceVat0 | currency}} *
{{p.productPrice.formatIntPrice()}} {{p.productPriceDecimal.formatDecimalPrice()}} {{p.productPriceVat0.formatIntPrice()}} {{p.productPriceVat0.formatDecimalPrice()}}
* {{p.previousPriceDisclaimer}}
Kan købes fra:
{{product.AddToCartDisabledTo | dateFormatter: 'd.M.yyyy HH:mm'}}
{{product.AddToCartDisabledText}}
{{product.WebStockText}}

Der er et begrænset antal af dette tilbud tilgængeligt

Når du lægger produktet i kurven, er det reserveret til dig i 15 minutter. Herefter vil det blive frigivet til salg igen. Hvis du ikke kan lægge et produkt i kurven kan det betyde, at der ikke er flere tilgængelige. Vent eventuelt lidt og giv det et forsøg til – måske er der frigivet et produkt.
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • LOCAL, getAggregateRating, 4ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • LOCAL, getReviews, 1ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Produktbeskrivelse

 

ASUS ZenBook 3

 ASUS ZenBook 3

Verdens mest prestigefyldte laptop med uovertruffen ydeevne.

 

At sige, at Zenbook 3 er en ny generation af Zenbook er en underdrivelse, den nye Zenbook 3 er standarden for den næste generation af bærbare computere. Hver enkelt komponent og hver detalje er elegant redesignet for at gøre Zenbook 3 til vores hidtil mest sofistikerede Zenbook. Den er lettere, tyndere, stærkere, utrolig kraftfuld og fantastisk smuk.

ASUS ZenBook 3

 

 


 


Spektakulær skærm

Med ASU ZenBook 3 introducerer vi vores allerførste bærbare skærm med fuld kant til kant Corning ® Gorilla Glass 4.

 

Ufattelig kraftfuld

Vores ingeniører havde en næsten umulig opgave, da de skulle vælge komponenter til ASUS  ZenBook 3. Deres mål var at skabe en ultratynd bærbar computer med uovertruffen ydelse, og på trods af skrappe udfordringer er det lykkedes.

 

Tyndere. Lettere. Sejere.

ZenBook har altid været kendt for et slank og let design, som vi med ASUS Zenbook 3 vi har taget til et helt nyt niveau.

 
ASUS ZenBook 3

-Nyeste generation Intel® Core™ i7 Prosessor
- Ekstremt bærbar, kun 11,9 mm tynd og vejer under 900 g
- 16 GB arbeidsminne og PCIEG 3x4 1TB M.2 SSD
- Slankt skærmdesign med kun 7,9 mm tynde rammer 82 % skærm til krop forhold
- USB-C 3.1 (Gen-1) med understøttelse af ekstern skærm og op til 5 Gbp/sek hastighed
- Universal Mini Dock USB C til USB-A, USB-C, og HDMI er inkluderet
- Fingeraftrykslæser for nem login med Windows Hello
- Stilfuldt etui til at beskytte din Zenbook 3 er inkluderet
 

 

 


Designet til perfektion

ASUS ZenBook 3 designet krævede ekstrem ingeniørmæssig viden at kunne virkeliggøres. Den ultra-slanke 11.9 mm profil betød, at vi var nødt til at opfinde verdens mest kompakte hængsler, kun 3 mm høje, for at bevare de slanke linjer. Vi har endda også udstyret AUS Zenbook 3 med et kraftfuldt lyd-system udviklet sammen med audiospecialisten Harman Kardon. ZenBook er kendt for sit unikke design, og du vil straks genkende den ikoniske Zen-inspirerede finish i Zenbook 3, en finish, der tager 32 minutiøse trin at muliggøre.

ASUS ZenBook 3

 

 


 


Spektakulær skærm

 

 

Med ASUS  ZenBook 3 introducerer vi vores allerførste bærbare skærm med fuld kant til kant Corning ® Gorilla Glass 4. Den ultratynde ramme er bare 7,6 mm bred, hvilket gør ZenBook 3 til markedsførende med et 82 % skærm til krop forhold. Endnu vigtigere er, at det giver dig uhindret udsyn over den fantastiske 12,5-tommer Full HD-skærm. Med 178 ° betragtningsvinkel, fremragende farvegengivelse og skarpe detaljer er skærmen på  ASUS Zenbook 3 noget, der skal opleves med egne øjne.

 

 

 

ASUS ZenBook 3

 

 Ufattelig kraftfuld

Vores ingeniører havde en næsten umulig opgave, da de skulle vælge komponenter til ASUS ZenBook 3. Deres mål var at skabe en ultratynd bærbar computer med uovertruffen ydelse, og på trods af skrappe udfordringer er det lykkedes. Resultatet er en utrolig kraftfuld computer med den seneste Intel® Core™ i7 processor, 16 GB 2133MHz LPDDR3 RAM, en ultrahurtig harddisk på op til 1 TB PCIe® Gen 3 SSD og den nyeste USB-C-port til understøttelse af ekstern skærm. Der er ingen grund til at bekymre sig om, hvad du kan eller ikke kan gøre med ASUS Zenbook 3, den er næsten ustoppelig

 

ASUS ZenBook 3

 Kompromisløs produktivitet

Den bedste ultrabærbare computer fortjener et tastatur i verdensklasse. Den har et fuld størrelse baggrundsbelyst tastatur, der strækker sig fra kant til kant med blot 2,1 mm ramme på hver side, og en afstand mellem midten af hver tast på 19.8 mm, den samme som de fleste stationære tastaturer. Selvom tastaturet er utrolig tyndt, 28 % tyndere end den tidligere generation, er der stadig en imponerende 0,8 mm tastehøjde, hvilket er dobbelt så meget som hos nogle konkurrenter.

 

ASUS ZenBook 3

 Universal Mini Dock(inkludert)

ASUS ZenBook leveres med en Universal Mini Dock. Mini Dock gør det muligt nemt at tilslutte ældre Type-A USB 3.0, eksterne skærme op til 4K via HDMI og strøm via USB-C.

 

ASUS ZenBook 3

 Direkte adgang til Windows Hello

Det har aldrig været nemmere eller sikrere at logge ind på din ASUS Zenbook 3. Med den indbyggede fingeraftrykslæser i touchskærmen og Windows Hello er der ingen grund til at indtaste dit kodeord for at logge ind. Et enkelt tastetryk er alt, hvad du behøver.

 


Oplades på minutter, holder hele dagen

ASUS ZenBook 3 fortjener intet mindre end et batteri, der holder hele dagen, så for at opnå den bemærkelsesværdige batterilevetid på op til 10, har vi designet et 40Wh lithium-polymer batteri med særlig høj kapacitet, specielt designet til at passe præcist ind i den utrolig tynde profil. Vi har også tilføjet en hurtig opladningsteknologi, som giver dig mulighed for at oplade til 60% kapacitet på kun 49 minutter.

 

Universal Dock (sælges separat)

For at oprette forbindelse til alle dine enheder og periferiudstyr kunne ikke være nemmere eller hurtigere, end Zenbook 3 næste generation Universal dock. Det understøtter skærme, kraft og datatransmission, alle via en reversibel stik. Med alt-i-en USB C Universal Dock, får du alle de porte, du har brug for, herunder en SD-kortlæser, LAN, VGA, HDMI, standard USB 3.0 og USB-C-port til opladning.

ASUS ZenBook 3

 


Køb nu betal om 6 måneder

Køb nu betal om 6 måneder

Ansøg allerede nu om en kredit, så er du klar til at handle i et af vores varehuse!

Læs mere

Vil du være en af de første til at få vores nyeste tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag samtidig i vores konkurrence om et gavekort på 1.000 kr.

 • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud
 • Hver måned har du chancen for at vinde et 1.000 kr gavekort

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om POWERs produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra POWERs samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

POWER må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, deltager du samtidig i vores konkurrence. Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

POWER behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på POWERs websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra POWER og POWERS samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding