Officepakker

Microsoft Office

Word. Excel. PowerPoint. Outlook. Programnavne, der er blevet så godt som synonyme med projekter, præsentationer, e-mails og arbejdsprocedurer på direktionsgange såvel som hjemmekontorer kloden rundt. Microsoft Office programpakken er for de fleste en integreret del af hverdagen - faktisk blev Office i 2012 benyttet af over én milliard mennesker på verdensplan. Den nyeste version af kontorpakken hedder Office 2016, og den fås nu både som engangskøb og som abonnementstjenesten Office 365, der gør dig i stand til at tage dine programmer med dig på tværs af dine enheder og tilgå dine filer, uanset hvor du befinder dig.

Derudover er Office 2016 på alle måder en solid kontorpakke fra Microsoft, som vi kender den bedst. Lav professionelle præsentationer i PowerPoint, skriv og redigér dine dokumenter i Word, tag noter med OneNote, send og modtag mails med Outlook, lav komplicerede udregninger og budgetter i Excel, og del dine frembringelser med omverdenen via Publisher. Du kan desuden både åbne, gemme, redigere og samarbejde med andre om dokumenter i skyen, og Office-pakken er versioneret til mobile enheder, så du kan arbejde fra din mobiltelefon eller tablet. Det har aldrig nogensinde været nemmere at få noget fra hånden, også når du ikke sidder på din kontorpind.

Hos POWER kan du købe alle versioner af Office 2016, både som engangskøb og 1-års abonnement. Vi har Microsoft Office pakker både til Windows og Mac, og vi har også en version, der passer til dine behov, uanset om du er studerende, selvstændig eller bare gerne vil have Office til hjemmebrug.

Forskellen på Office 2016 og Office 365

Hvis du ikke er helt sikker på, om du bør købe Office 2016 eller Office 365, så er der faktisk ikke så meget at være i tvivl om. Der er nemlig grundlæggende tale om den helt samme programpakke, hvor forskellen blot ligger i, at du enten kan vælge at putte Office 2016 i kurven som et engangskøb, eller købe et 1-års abonnement til tjenesten Office 365, som giver dig adgang til alle Office 2016-programmerne, så længe dit abonnement er aktivt. Når dit abonnement udløber, kan du blot forny det online.

Hvor du før i tiden skulle betale en god sum penge for at få fingrene i programpakken, kan du altså nu i stedet betale på måneds- eller årsbasis, alt efter hvad du foretrækker – dét må siges at være er gode nyheder for studerende og andre med små indkomster, der måske ikke har råd til at lægge den fulde pris for Office-pakken på én gang og derfor hidtil har måttet ty til andre løsninger. Med Office 365 kan du endda dele dit abonnement op, så flere medlemmer af din husstand kan nyde godt af programpakken.

Ligesom tidligere version sælges Office 2016 dog også som et engangskøb, hvor du i stedet betaler fuld pris på én gang og herefter kan installere pakken på en enkelt computer. Med engangskøb er der dog ingen mulighed for opgradering, så hvis du i fremtiden planlægger at købe en nyere og større version af Office, bliver du nødt til at betale fuld pris igen for en ny pakke - til gengæld er din Office-pakke helt din egen ved engangskøb, og du behøver på denne måde ikke betale løbende for et abonnement.

Du kan desuden vælge mellem flere versioner af Office 2016. Hopper du på abonnementsløsningen, skal du beslutte dig for enten Personal eller Home Premium, hvor forskellen ligger i, hvor mange enheder og brugere, du kan koble til dit abonnement. Vælge du engangskøb, kan du i stedet vælge mellem Home & Student og Home & Business-pakkerne – pakken til studerende er billigere, men inkluderer af samme årsag ikke Outlook.