Tonere til laserprintere

Toner

Til en laserprinter skal du anvende lasertoner frem for almindeligt printerblæk. Fordelen ved tonere er blandt andet, at du får en langt højere kapacitet, hvilket betyder, at du ikke lige så ofte behøver at skifte patron i din printer. Derudover får du med lasertonere en hurtigere udskrivningsproces, og du sparer derfor tid, når du skal printe. Lasertonere egner sig derfor særligt til erhverv og andre sammenhænge, hvor der printes meget.

Kender du forskellen på almindeligt printerblæk og lasertoner? Mange tror, at laserprinteren printer hurtigere end en printer med blæk. Men faktisk er der mange flere parametre, som adskiller de to produkttyper. Først og fremmest er der forskel på, hvad en lasertoner og en blækpatron indeholder. En blækpatron indeholder flydende blæk, mens en toner i stedet indeholder pulver. Netop fordi toneren består af pulver og ikke blæk, kan der printes mange flere ark, før toneren i printeren løber tør for pulver og skal udskiftes.

Når du anvender en toner, foregår printerprocessen ved hjælp af en elektrisk ladning. Først føres toneren over på en rulle, og derefter begynder laseren at producere varme, hvilket resulterer i, at toneren kan overføres til papiret. Fordi der er tale om en proces, hvor der udledes varme, er det ikke alle typer print, man kan udføre med en laserprinter. Der er blandt andet visse typer fotopapir, som du ikke kan benytte sammen med din laserprinter. Det skyldes, at papiret ikke tåler varmen fra laseren.

 

Find den lasertoner, som passer til din printer

Selvom din lasertoner har kapacitet til at printe mange flere ark end en almindelig blækprinter, vil din laserprinter naturligvis en gang imellem løbe tør for toner. Når du skal ud og købe ny toner, er det vigtigt, at du finder den toner, som passer til den printermodel, du har stående derhjemme.

Først og fremmest skal du se efter, hvilket printermærke de forskellige tonere passer til. Det fremgår af produktnavnet samt den nærmere beskrivelse af toneren. Du kan her hos POWER angive, hvilket printermærke du er interesseret i. Har du eksempelvis en HP-printer stående derhjemme eller på arbejdspladsen, kan du vælge at få vist de tonere, der er kompatible med HP-printere. Du finder sorteringsværktøjet ude i venstre side.

Når du klikker dig ind på de specifikke produkter, fremgår det desuden, hvilke konkrete printermodeller den pågældende toner passer til. Hvis du har spørgsmål til et af vores produkter, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har fundet den rigtige toner til din printer, er du altid velkommen til at kontakte POWER over telefon, på e-mail eller gennem vores chat.

 

Alt i printerudstyr hos POWER

Trænger du til en ny laserprinter – eller vil du gerne skifte til en laserprinter og få gavn af de mange fordele? Hos POWER forhandler vi flere forskellige laserprintere, og du kan naturligvis finde tonere til alle modellerne i vores sortiment. Du finder også printerpapir, så du har alt det nødvendige udstyr til din printer. Vi anbefaler, at du altid sørger for at købe ekstra printerpapir og tonere, så du aldrig risikerer at løbe tør.

Under de forskellige produkter her på siden fremgår det, hvor produkterne er på lager. På den måde kan du se, hvor du har mulighed for at købe dine varer. Hvis du vil være sikker på ikke at gå forgæves, når du besøger en af vores butikker, kan du benytte dig af Click&Collect. Med Click&Collect reserverer du dine varer i op til 24 timer i den butik, som er tættest på dig. Du betaler først for produktet, når du henter det i butikken.

Brug blækvælgeren til at finde den blækpatron du søger - Klik Her