USB nøgler

Når det kniber gevaldigt med lagringspladsen og computeren efterhånden er proppet til bristepunktet med spil, personlige dokumenter, hele musiksamlingen på 200+ rippede CD’er og alle de mange uvurderlige billeder fra farmors 90-års fødselsdag, så kan gode råd hurtigt blive dyre. En harddisk kan nemlig ikke blot være en bøvlet affære at få skiftet ud, det er som oftest heller ikke helt billigt, og hvis du ikke har brug for en stor mængde ekstraplads, kan det desuden føles som at skyde gråspurve med kanoner. Heldigvis er der for længst opfundet en både nem og budgetvenlig løsning på problemet, nemlig USB nøglen.

Med en USB nøgle eller stick kan du problemfrit lagre alle de filer og dokumenter, som du gerne vil gemme til fremtidig brug. For ganske få penge kan du få et skud ekstern hukommelse, som giver dig plads til mere, uden det går ud over din computers ydeevne. Du får også mulighed for nemt og bekvemt at flytte filer rundt mellem dine enheder uden brug af kabler, og skal du på farten, er der da heller ikke noget nemmere end at smide dine vigtige dokumenter over på en USB nøgle og putte den i tasken.

Hos POWER kan du finde USB-sticks til alle formål, både lette og tunge. Vi har mange forskellige modeller at vælge imellem, så du altid kan finde en nøgle med en passende lagringskapacitet hos os, uanset om du bare skal gemme en håndfuld billeder eller et vigtigt arbejdsprojekt. Tag et kig på vores udvalg – vi er helt sikre på, at vi har dét, du søger.

Din USB nøgle er din ven i nøden

Som allerede nævnt er en USB stick ideel til mange forskellige formål, og som lagringsenhed er den både lille, praktisk og alsidig. En fordel ved USB nøglen er desuden, at risikoen for, at dine personfølsomme data bliver hacket er til at overse, hvis du opbevarer dem på et eksternt lagringsmedie fremfor i skyen eller andre steder på nettet. Dertil kommer, at en USB nøgle kan redde dit skind i pressede situation, hvis du da vel at mærke husker at bruge den. Vi har formentlig alle prøvet, at computeren er gået ned på det allermest ubelejlige tidspunkt - for eksempel dagen før en stor præsentation eller timer før en vigtig deadline. Sørger du imidlertid altid for at tage backup af dit arbejde ved at gemme det på en USB stick, kan du til gengæld skåne dig selv for lange dage, stressende brandslukning og nedadvendte mundvige hos chefen.

Når du skal købe en USB nøgle, er der i virkeligheden ikke ret meget, du skal tage stilling til. Det vigtigste er naturligvis selve lagerkapaciteten. Jo mere plads, du har brug for, desto flere gigabyte skal din nøgle have at gøre godt med. Derfor er det en god idé at få overblik over dit behov, inden du bestiller. En USB nøgle med 128 gigabyte er dog som regel mere end rigeligt til de fleste. Derudover kan læse/skrivehastigheden på din USB stick også spille en rolle, hvis du har brug for et lagringsmedie, der kan overføre og hente filer i en fart – en nøgle med høj hastighed vil typisk koste lidt mere, men til gengæld får du smæk for skillingen.

Vi sælger naturligvis ikke kun USB nøgler hos POWER, men også alle andre typer af lagringsmedier og computerudstyr i form af kabler, processorer, grafikkort, bundkort og meget andet. Vi tilbyder altid hurtig levering, fri fragt på ordrer over 500 kroner og 14 dages returret på alle dine køb, hvis du skulle fortryde. Hvis du bestiller med Click & Collect, kan du desuden hente dine varer i dit nærmeste POWERHOUSE allerede to timer efter.