Ugens avis

ASUS ZENBOOK UX430UN-PURE2 14" LAPTOP

Tidsløs elegant PC med et moderne twist og imponerende skærm

 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • LOCAL, getAggregateRating, 4ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • Intel® Core™ i5-8250U processor
 • NVIDIA GeForce MX150 2 GB grafikkort
 • 8 GB RAM
 • 256 GB SSD
 • 14" FullHD skærm
 • AC WiFI og bluetooth
 • USB 2.0, USB 3.0, Micro HDMI, SD Kortleser
 • Windows 10 signature
Før: {{p.previousPrice | currency}} {{p.previousPriceVat0 | currency}} *
{{p.productPrice.formatIntPrice()}} {{p.productPriceDecimal.formatDecimalPrice()}} {{p.productPriceVat0.formatIntPrice()}} {{p.productPriceVat0.formatDecimalPrice()}}
* {{p.previousPriceDisclaimer}}
Kan købes fra:
{{product.AddToCartDisabledTo | dateFormatter: 'd.M.yyyy HH:mm'}}
{{product.AddToCartDisabledText}}
{{product.WebStockText}}

Der er et begrænset antal af dette tilbud tilgængeligt

Når du lægger produktet i kurven, er det reserveret til dig i 15 minutter. Herefter vil det blive frigivet til salg igen. Hvis du ikke kan lægge et produkt i kurven kan det betyde, at der ikke er flere tilgængelige. Vent eventuelt lidt og giv det et forsøg til – måske er der frigivet et produkt.
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • LOCAL, getAggregateRating, 4ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • LOCAL, getReviews, 2ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Produktbeskrivelse

ENKEL, HURTIG, SIKKER

ZenBook har altid været førende, når det gælder ultrabærbare computere, og med ZenBook UX430UN PURE tager vi førertrøjen igen. Vi har skabt et 13-tommers chassis med en 14-tommers skærm! Du behøver ikke at vælge mellem mobilitet og skærmstørrelse – ZenBook UX430UN PURE træffer valget for dig! Den tynde og lette konstruktion med det ikoniske ZenBook-design kombineret med højtydende komponenter gør ZenBook UX430UN PURE til det oplagte valg..


 

 

Se mere, gør mere

Når det gælder om at få arbejde fra hånden, er alle enige om, at en større skærm er en bedre skærm. Det gør multitasking enklere og underholdning mere underholdende. Derfor gav vi ZenBook UX430UN PURE den størst mulige skærm. Ved at mindske rammens tykkelse til 7,18 mm er det lykkedes os at passe en 14-tommers Full HD-skærm ind i et 13-tommers chassis. For optimal komfort har skærmen desuden en mat antirefleksbelægning, som reducerer forstyrrende genskin. Resultatet er en bærbar computer med imponerende 80 % skærmområde, som minimerer computerens størrelse og samtidig hjælper dig med at maksimere produktiviteten.


 

 

Imponerende skærm

ZenBook er kendt for at levere en fantastisk billedkvalitet, og ZenBook UX430UN PURE er selvfølgelig ingen undtagelse. Den store, lyse skræm leverer en fantastisk billedkvalitet. 100 % sRGB-farverum sørger for, at farver vises tydeligt og mere levende end på en traditionel skærm. Skærmen hos ZenBook UX430UN PURE anvender wide view-teknik, som sikrer, at farver og kontrast bibeholdes, selv når du ser skærmen fra siden.


 

 

Tidløs elegance med et moderne twist

Elegance, finesse og stil er kendetegnene for ZenBook-serien. ZenBook UX430UN PURE fører traditionen videre. Kombinationen af præcisionshåndværk og førsteklasses materialer resulterer i en bærbar computer, der imponerer. Chassis i aluminium med det ikoniske ASUS Zen-design er øjeblikkeligt genkendeligt.


 

 

 

Går ikke på kompromis

ZenBook UX430UN PURE er en computer, der ikke går på kompromis. Med 8. generation Intel® Core ™ i5-processor, 8 GB hurtig hukommelse og 256 GB SSD-lagring behøver du ikke bekymre dig om ydelsen. ASUSZenBook UX430UN PURE er vores tyndeste ZenBook nogensinde, der har dedikeret NVIDIA® GeForce® MX150-grafik, perfekt til både arbejde og underholdning. Uanset om du har behov for problemfri videoafspilning, imponerende spilpræstation eller tung redigering er ZenBook UX430UN PURE det perfekte valg.


 

Tastatur, der leverer

Tastatur og touchpad er to vigtige komponenter i en bærbar computer. ZenBook UX430UN PURE er udstyret med et stort, baggrundsbelyst tastatur, der er fremstillet i ét stykke for at give fremragende og præcis feedback, når du skriver. Den smarte touchpad er dækket med et tyndt lag glas, hvilket giver en jævn og præcis håndtering. Smart teknik sørger for, at din håndflade ikke registreres af touchpaden. Support til flerfingerbevægelser og håndskrift gør det endnu nemmere at multitaske.


 

 

 

Alle de porte, du behøver

ZenBook UX430UN PURE er udstyret med den seneste vendbare Type C USB-port med en overførselshastighed, der er op til 10 gange hurtigere end tidligere generationer af USB. Udover USB-C finder du porte som USB 3.1 Gen 1, Micro-HDMI og SD-kort. Du kan tilslutte en ekstra skærm, projektor og alle dine eksterne enheder uden problemer.


 

 

 

Enkelt og sikkert med Windows Hello

Det har aldrig været nemmere eller sikrere at logge ind på din ZenBook. Med den indbyggede fingeraftrykslæser i touchpaden og Windows Hello er der ingen grund til at indtaste dit kodeord for at logge ind. Et fingeraftryk er alt, du behøver.


 

 

 

Widows PURE

100 % ZenBook, men med en mere optimeret Windows-oplevelse..

ENKEL ZenBook PURE er helt fri for præinstallerede tredjepartsprogrammer, testversioner og apps. Du vælger selv, hvad der skal installeres på computeren.

HURTIG ZenBook PURE er designet til at være hurtig, lige fra det øjeblik du tænder den. Den er beregnet til at yde en optimal præstation uden programmer, som bruger unødig hukommelsesplads og processorkraft. Med ZenBook PURE opnår man op til dobbelt så hurtig opstart og 35 % hurtigere nedlukning..

SIKKER Din computer er beskyttet med Windows Defender, som er Microsofts antivirusprogram. Windows Defender fås med gratis og regelmæssige opdateringer og uden årlige udgifter. Du kan føle dig sikker med ZenBook PURE


 

Køb nu betal om 6 måneder

Køb nu betal om 6 måneder

Ansøg allerede nu om en kredit, så er du klar til at handle i et af vores varehuse!

Læs mere
Ugens avis

Ugens avis

Vores prisrobot tjekker hele tiden konkurrenternes priser. Priserne opdateres op til 24 gange dagligt. Vores elektroniske prisskilte i vores POWERHOUSES er linket direkte til vores prisrobot. Derfor får du samme lave netpris i dit POWERHOUSE som på power.dk. Det er POWER!

Se alle tilbud

Vil du være en af de første til at få vores nyeste tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag samtidig i vores konkurrence om et gavekort på 1.000 kr.

 • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud
 • Hver måned har du chancen for at vinde et 1.000 kr gavekort

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om POWERs produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra POWERs samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

POWER må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, deltager du samtidig i vores konkurrence. Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

POWER behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på POWERs websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra POWER og POWERS samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding