POWER Sønderborg åbner dørene torsdag

POWER Sønderborg åbner dørene torsdag

Forventer 8.000 til åbningsfest

Torsdag den 2. marts klokken 7 slår POWER Sønderborg dørene op til et brag af en åbningsfest med masser af kø-tilbud, morgenbrød og levende musik – 8.000 ventes at lægge vejen forbi.

Der er lagt op til en åbningsfest af de helt store, når den hurtigtvoksende elektronikkæde POWER på torsdag klokken 7 åbner sit ottende danske varehus i Centerpassagen 24 i Sønderborg. Til de morgenfriske vil der være kaffe, morgenbrød og levende musik fra et jazzband - samt soveposer og opvarmede telte til tilbudsjægerne, der ankommer i løbet af natten.

”Vi har arbejdet hårdt på at etablere os her i Sønderborg – der bliver vores første varehus i Syd- og Sønderjylland - så vi har planlagt det helt store skyts til torsdag med vanvittige kø-tilbud, varer til rene foræringspriser, masser af konkurrencer samt mad og drikke fra morgenstunden. Senere på dagen griller vi lokale ringridderpølser - og skulle det regne, har vi regnslag til gæsterne. Jeg garanterer for, at det bliver et brag af en åbningsfest,” siger Jesper Boysen, adm. direktør hos POWER.

 

Vil trække hele landsdelen til

I midtugen udsender POWER Sønderborg 200.000 åbningsaviser og forventer, at 8.000 besøgende lægger vejen forbi - heraf over tusind i kø, når snoren klippes klokken 7.

”Landsdelen har savnet konkurrence inden for elektronik- og hvidevarer. Derfor bliver åbningsavisen også distribueret helt til Horsens, Esbjerg og langs hele den dansk-tyske grænse. Vi forventer et stort rykind af forbrugere fra hele området, som gerne vil gøre en ekstraordinær god handel,” siger Jesper Boysen, som fortsætter:

”Og vi er parat fra morgenstunden. Mere end 120 smilende medarbejdere står klar til at betjene kunderne, som i hold bliver sluset ind i det mere end 2.000 m2 store og topmoderne varehus. Udenfor kan alle holde sig orienteret på en 43 m2 storskærm om, hvilke tilbud der eventuelt bliver udsolgt, ligesom vi løbende går rundt med en megafon og informerer om udsolgte varer. Alle skal have en god oplevelse, og ingen skal stå forgæves i kø,” siger Jesper Boysen.

Åbningstilbuddene offentliggøres tirsdag på power.dk, og når POWERs hustandsomdelte aviser rammer postkasserne.

Varehusåbningen af POWER Sønderborg bliver elektronikkædens tredje inden for bare en måned. I omegnen af 30.000 besøgende gæstede i februar åbningsfesterne i Aarhus og Nykøbing Falster.