Persondatapolitik

Persondatapolitik

Det er meget vigtigt for os, at du følger dig tryg ved at bruge power.dk. Nedenfor kan du derfor se hvordan vi behandler dine personoplysninger. Ved at bruge power.dk, acceptere du, at vi behandler dine personoplysninger, som beskrevet nedenfor.

Indholdsfortegnelse

1. Indsamling af oplysninger ved brug af hjemmesiden

2. Videregivelse af oplysninger

3. Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

4. Opdatering, sletning eller rettelser af dine oplysninger

5. Hvor længe opbevares dine oplysninger?

6. Lovvalg og værneting

7. Ændringer

8. Spørgsmål

 

1. Indsamling af oplysninger ved brug af hjemmesiden

Først og fremmest vil vi gerne understrege, at vi kun indsamler de personoplysninger, som du selv har oplyst om. Det sker blandt andet gennem en ordre, konkurrence, når du kontakter vores kundeservice eller opretter en profil på power.dk.

Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig (herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om dine køb og betalingsdata), for at kunne opfylde aftalen med dig, for at kunne efterkomme dine anmodninger og for at kunne sende dig nyhedsbreve og markedsføring (ved tilladelse).

Vi anvender primært dine personoplysninger for, at kunne give dig de tjenester, som du efterspørger og for at kunne skræddersy produktinformation og tilbud til dig. Oplysningerne kan også bruges til at lave statistik over brugernes på power.dk

Når du besøger vores hjemmeside, registrerer vores webserver i visse tilfælde data (logdata) om dit besøg, såsom browsertype, længden af besøget og andre oplysninger, som f.eks. din IP-adresse. IP-adressen (Internet Protokol) er et nummer, som automatisk tildeles din pc af din Internet Service Provider (ISP), når du logger på internettet. For at garantere din integritet linkes din IP-adresse ikke til dine øvrige personoplysninger. Vi vil dog benytte IP-adresser til at identificere personer, som bruger hjemmesiden i strid med disse vilkår. Du kan her læse nærmere om, hvorvidt vi bruger cookies på hjemmesiden og i så fald hvilke cookies og til hvilke formål her.

 

2. Videregivelse af oplysninger

Som udgangspunkt videregiver vi ikke dine oplysninger til tredjemand, medmindre vi er berettiget hertil, dog vil videregivelse kunne ske i forbindelse med en omstrukturering eller salg af vores aktivitet. Al behandling og videregivelse af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven.

I visse tilfælde videregive vi de personoplysninger, som du afgiver via hjemmesiden. Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, f.eks. i forbindelse med godkendelse af dig som bruger, og i forbindelse med fremsendelse af produkter eller services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger. Det kunne fx være dine oplysninger til vores fragtfirma, så de kan levere dine produkter. Eller til et servicecenter, hvis dit produkt skal til reparation. Det kan også være hvis det er påkrævet af loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

 

3. Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Vi benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion eller adgang af uautoriserede personer. Vores sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling.

Vi kan dog ikke garantere, at de er helt beskyttet mod nogen, som vil og lykkedes med at omgå sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til overførsel af information, som sker via internettet, f.eks. via e-mail. Når du kontakter os gennem vores formular på power.dk, vil din besked blive SSL krypteret.

 

4. Opdatering, sletning eller rettelser af dine oplysninger

Du har ret til at få information om behandlingen af dine personoplysninger, og du har også ret til at anmode os om at rette, blokere for eller slette personoplysninger, som er ukorrekte. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

Hvis du har en sådan anmodning, er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger står nederst på siden.

 

5. Hvor længe opbevares dine oplysninger?

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, eller så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. 

 

6. Lovvalg og værneting

Reglerne i dansk lov om værneting (valg af domstol mv.) med undtagelse af lovvalgsregler skal anvendes for din brug af power.dk. Enhver tvist vedrørende denne politik og brugen af power.dk, som ikke kan løses af parterne, skal anlægges ved de danske domstole.

 

7. Ændringer

Vi har ret til når som helst at foretage ændringer i dette dokument. Du bør derfor regelmæssigt besøge denne side for at tjekke, om der er sket ændringer. Det kan du tjekke ved at se på datoen nederst på siden. Ved fortsat at bruge power.dk accepterer du disse ændringer.

 

8. Spørgsmål

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Den dataansvarlige for power.dk er POWER A/S, Hovedvejen 197, 2600 Glostrup, og du kan ved henvendelse hertil få oplysninger om, hvad der er registreret om dig. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år i overensstemmelse med bogføringsloven.

Sidst redigeret d. 1. august 2016