Powerbank

Hvis du skal på langfart med din telefon, så er en powerbank et uundværligt stykke udstyr, som forsyner dig med strøm i timevis, så du kan se videoer, tage billeder, tjekke e-mails, Facebook og Instagram og holde dig i kontakt med omverdenen. En powerbank er din bedste ven, uanset om du er på festival, på vandretur eller om du bare ligger hjemme i sofaen og ikke gider sætte din telefon til opladning i en stikkontakt.

Når du først har anskaffet dig en powerbank, så vil du formentlig spørge dig selv, hvorfor du ikke allerede havde én i forvejen. Designet er så kompakt og kapaciteten så høj, at du kan medbringe den overalt, ligesom du også kan oplade meget andet end din smartphone – f.eks. tablets, kameraer eller hovedtelefoner. Din helt egen private strømkilde, lige til at tage med i lommen eller tasken.

Hos POWER har vi vanen tro altid et bred udvalg af powerbanks på lager fra Samsung, Huawei, Asus, ELETRA, Dacota og mange andre kendte mærker. Vi har desuden meget andet mobiludstyr- og tilbehør i vores varesortiment, så du kan købe alt det, du lige står og mangler til din smartphone.

Hvilken powerbank skal jeg vælge?

Når du skal finde ud af, hvilken powerbank, der passer bedst til dine individuelle behov, så skal du først og fremmest kigge på, hvor du skal hen og hvad du gerne vil lade op. Der er nemlig forskellige typer af powerbanks, som alle har forskellige funktioner og kvaliteter. Der findes for eksempel powerbanks med flere USB-indgange, så du kan lade flere ting op på samme tid, powerbanks, der kun er beregnet til at lade din telefon op én gang og powerbanks, som du kan bruge igen og igen, indtil de løber tør for strøm.

Det er i reglen ikke svært at se om, om en powerbank selv trænger til at blive opladet, da de fleste modeller kommer med en lysindikator, der fortæller dig, hvor meget strøm du har tilbage. Det er også ganske enkelt at genoplade en powerbank. Det kan du gøre både via en computer eller en lader, som du slutter til en almindelig strømkilde.

Hvor meget kraft skal min powerbank have?

Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger en powerbank, som har nok kapacitet til at oplade alle dine apparater. Her skal du blot kigge på mAh, som står for milliamperetimer – jo flere mAh, jo højere kapacitet har en powerbank. Skal du oplade store enheder, er det altså klogt at købe en powerbank, der har godt med saft og kraft i sig.

Husk i øvrigt, at der meget ofte er regler for, hvor mange powerbanks du må medbringe på et fly. Hvis du skal ud at rejse, er det derfor en god idé at tjekke, hvilke regler gælder hos det selskab, du skal flyve med. En tommelfingerregel er dog, at din powerbank skal blive i håndbagagen på grund af brandfare, ligesom du kun må medbringe højst to styk. Der kan desuden også være regler for, hvor mange mAh din powerbank må indeholde, hvis du gerne have den med ombord.

Hvad med ledningen?

Hvad angår kabler og ledningen, så er der i reglen ikke de store forskelle på powerbanks. Langt størstedelen af de forskellige modeller kan oplades med samme type kabel, som du bruger til telefonopladning. Længden på ledningen kan dog have noget at sige, alt efter praktik – for eksempel kan en lang ledning gøre det nemmere at bruge din telefon eller tablet, imens din powerbank lader den op.

Hos POWER tilbyder vi hurtig levering på alle vores powerbanks, medmindre andet er angivet. Du kan derfor regne med at modtage den inden for 1-5 hverdage efter bestilling.