Mobil og mobil tilbehør

Mobil og mobil tilbehør

Hos POWER har vi et stort udvalg af mobiltelefoner og mobil tilbehør til alle formål. Vi fører en lang række af både iPhones og Android mobiltelefoner som Samsung, Asus og Huawei. Vi har billige mobiltelefoner fra Apple. Samsung, Huawei, Asus og andre mærker af mobiltelefoner og samtidig kan du finde de nyeste smartphones på markedet hos POWER.

Mobil tilbehør

Hos os finder du også alt i mobil tilbehør. Er du bange for at få ridser i din skærm eller få ødelagt din mobil, så kan du føle dig helt trygt med et af vores mange covere og tilbehør til skærmbeskyttelse. Vi har også en bred vifte af smartwatches og wearables heriblandt aktivitetsmålere, så du selv i en travl hverdag kan få overblik over dit aktivitetsniveau. Mangler du mobil tilbehør har POWER et sort udvalg, uanset om det er billader, selfiestick, cover, skærmbeskyttelse, opladning, hukommelseskort eller træningsarmbånd, så finder du det her.

Vil du være en af de første til at få vores nyeste tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag samtidig i vores konkurrence om et gavekort på 1.000 kr.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud
  • Hver måned har du chancen for at vinde et 1.000 kr gavekort

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om POWERs produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra POWERs samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

POWER må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, deltager du samtidig i vores konkurrence. Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

POWER behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på POWERs websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra POWER og POWERS samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding