Fandt {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

YouSee slukker for FM signalet

YouSee har annonceret, at de slukker for FM signalet. Det betyder, at hvis du høre radio gennem YouSee, så vil du ikke længere kunne nyde dine yndlings radioprogrammer fra d. 1. februar 2017. Læs videre for, at se hvad det egentlig betyder og om du skal gøre noget.

Er du i tvivl om det påvirker dig? Så er du meget velkommen forbi et af vores POWERHOUSES og høre nærmere.

Hvorfor?

Tilbage i februar 2016 slukkede YouSee, for det analoge signal på deres kabel TV. Det blev gjort for, at imødekomme den store efterspørgsel på hurtigere internet og bedre billedkvalitet. Kabelnettet har selvfølgelig en begrænsning på, hvor meget data der kan komme frem. Så for at frigive mere plads og derved kunne give hurtigere bredbånd og bedre billedkvalitet, lukker de nu også for FM signalet i deres kabler.

Hvad betyder det?

Det betyder, at hvis du har en kabel trukket fra din radio til din YouSee indgang i væggen, så vil du ikke længere kunne høre FM radio efter d. 1. februar 2017. Du skal derfor finde nye måder,a t høre dine yndlingsprogrammer på.

Kom forbi et POWERHOUSE, hvis du er i tvivl. Så vil vores søde medarbejdere med glæde forklare endnu mere og hjælpe dig med, om det er nødvendigt at købe en ny radio eller ej.

 

Hvordan kan jeg høre radio fremover?

Med en DAB radio kan du høre langt de fleste radiokanaler i den bedste lydkvalitet. Faktisk er det blevet en meget populære måde, at høre radio på. 

Se alle vores DAB radioer her

 

Derudover vil du gennem forskellige apps på din mobil, computer eller SmartTV også kunne høre radio – alt fra specielt tilpasset kanaler til dit favorit program på P3

Den sidste mulighed er den gode gamle stueantenne. Det er bare op med ledningerne eller antennen, og tilslutte den til din radio, så kan det.