Woolmark Apparel Care er en certificeringsordning, der har til formål at sikre korrekt pleje af uldtøj. Woolmark-mærket kræver, at certificerede produkter opfylder og overstiger de strenge krav, der er angivet individuelt for hver produktgruppe af virksomheden. Disse grupper omfatter maskiner og apparater såsom vaskemaskiner, tørretumblere og strygejern. Test af alle maskiner og apparater udføres altid af godkendte, uvildige laboratorier. Specifikationerne opdateres regelmæssigt for konstant at opfylde de stadig større forventninger.

Woolmark Blue og Green

Mærkerne Woolmark Green og Woolmark Blue kan ofte findes på de allerbedste vaskemaskiner og tørretumblere. Denne certificering er normalt helt specifikt kun rettet mod det program, der bruges til at vaske eller tørre uldtøj. På vaskemaskiner er disse mærker en garanti for, at maskinen kan vaske uldtøj sikkert, men samtidig grundigt, også selvom tøjet ifølge vaskemærket kun må håndvaskes. For tørretumblere betyder det, at tørreresultatet bliver lige så godt eller endda bedre end liggetørring. Maskiner med mærket Woolmark Green svarer til Woolmark Blue-certificerede maskiner, hvad angår kvaliteten af vasken, men de har også miljøvenlige egenskaber, der er førende på markedet. Det betyder, at de bruger meget lidt vand og el under vaskecyklussen, hvilket også tit kan ses på maskinens energimærkat.

Philips – det første Woolmark-certifikat til strygejern

OptimalTEMP-dampstrygejern og dampstationer fra Philips er de første og eneste strygejern i verden, der har opnået at få Woolmark-certifikatet. Med den nye teknologi bevarer disse strygejern både den perfekte temperatur og dampmængde, så sålen ikke brænder tøjet – heller ikke selvom du glemmer strygejernet på et stykke tøj.