Stabil tilslutning og lynhurtig dataoverførsel med Thunderbolt

”Din enhed kunne ikke oprette forbindelse til computeren”. Øv! Der er ikke noget mere irriterende end sådan en melding, når du står og skal tilslutte en ekstern enhed til din computer af den ene eller anden årsag. Er du en af de mange danskere, der dagligt arbejder med Macbook-computere? Hvad end der er tale om en Pro, Air, Mini eller iMac, har du sikkert stået i en lignende situation, hvor der har været problemer med enhedstilslutning eller langsom dataoverførsel. Det koster tid, besvær og frustrationer. Men alt dette kan du undgå med et Apple Thunderbolt-kabel, der nemt og gnidningsfrit kan etablere stabil forbindelse mellem din Mac-computer og Thunderbolt-kompatible enheder, så du hurtigt kan få overført store datafiler – ganske sikkert.

Og når vi siger hurtigt, så mener vi rigtig hurtigt – faktisk lynhurtigt! Thunderbolt repræsenterer nemlig en avanceret og optimeret forbindelsesteknologi i verdensklasse, der overhaler alle tidligere USB 3.0-standardteknologier. Thunderbolt leverer to kanaler og kan præstere en overførselshastighed på op til både 10 og 20 Gbps og sætter dermed nye, høje standarder for effektiv forbindelse og overførsel. Og det gælder i begge retninger, så dine tilsluttede enheder både kan sende og modtage data samtidig.

 

Men ikke nok med, at Thunderbolt er lynhurtig – teknologien tilbyder også nye tilslutningsfunktioner. Det gør den blandt andet i kraft af den indbyggede Mini DisplayPort, der muliggør effektiv kobling af eksterne skærme og tilslutning af eksternt hardware direkte til PCI-porten. Din bærbare computers ydeevne og funktionsdygtighed kan dermed opgraderes til samme niveau som en stationær computer – både hvad angår grafik-, lyd-, netværkskort og meget mere. Med et Thunderbolt-kabel er du således 100 % sikker på at få en stabil, fleksibel og hurtig forbindelse.

 

Thunderbolt-kabler i alle størrelser – med høj grad af kompatibilitet

Hos POWER forhandler vi – foruden kabler – en lang række Thunderbolt-adaptere, så du aldrig står i den situation, at din Macbook Pro eller iMac ikke kan drage fordel af den lynhurtige teknologi. I vores brede udvalg kan du således altid finde en Thunderbolt-løsning, der er kompatibel med din computer, og du kan desuden vælge mellem kabler i mange forskellige størrelser op til flere meter. Det høje kompatibilitets- og fleksibilitetsniveau underbygges desuden af, at Thunderbolt-teknologien er fuldt ud bagudkompatibelt med alt tilbehør til Mini DisplayPort. Det giver dig et væld af muligheder som Mac-bruger. Du undgår således tilslutningskomplikationer – selv ved de allernyeste modeller af Mac-computere.

 

Så er du fristet af hurtig dataoverførsel, nem og sikker forbindelse samt et væld af tilslutningsmuligheder? Så tag et kig på vores udvalg af Thunderbolt-produkter her på Power.dk, så du hurtigst muligt kan opleve Thunderbolt-teknologiens ekstreme POWER. Hvis du bestiller i dag, kan du forvente at modtage dine varer inden for få dage. Vi leverer med ekspresfart og tilbyder dig endda gratis fragt. Og kan det ikke gå hurtigt nok med at få dit nye Thunderbolt-produkt, kan du også vælge at bestille via vores effektive Click & Collect-service, der giver dig mulighed for at afhente varerne i dit nærmeste POWERHOUSE inden for kun to timer efter bestilling. Dét kalder vi god og effektiv service.