Tag vare på mundhygiejnen efter Halloween-festen

Vi nærmere os med små skridt årets største udklædnings dag, nemlig Halloween! I Danmark markerer flere og flere dagen i oktober, hvor børn klæder sig ud og går fra hus til hus med forhåbningen om godterier. Efter den store festdag med meget lækkert til den søde tand, er det vigtigt at tage vare på mundhygiejnen – derfor har vi samlet en række gode tips og råd, som kan være nyttig efter det store sukker indtag.

Børnene klæder sig ud og går fra dør til dør, og råber "slik eller ballade". De har store forhåbninger om at få fyldt slikposen op, som en fortjeneste for deres flotte kostume. Ifølge den gamle tradition skulle børn indsamle mad til Halloween i form af nødder, grønsager og frugt, men realiteten er en helt anden. Tandhygiejnen er derfor utrolig vigtig! Her finder du en række fantastiske produkter til at tage vare om dine og dine børns tænder efter den hyggelige festdag.

Elektriske tandbørster

En elektrisk tandbørste gør tandbørstningen til en leg! Tandbørsten gør at du får pudset tænderne grundigt, og har tilmed en roterende funktion som sikre at man får renset tænderne i selv de sværeste hjørner. Både du og din tandlæge vil hurtigt se forskellen!

Elektriske tandbørster for børn

Giv også dine børn en bedre tandpleje - en elektrisk tandbørste for børn, gør det både sjovt og enkelt at rense tænderne.

Tandbørstehoveder

Akkurat som med almindelige tandbørster, skal den skiftes ud når børstehovedet begynder at blive slidt. Derfor er det vigtig at skifte tandbørstehovedet regelmæssigt. POWER har et stort udvalg af tandbørstehoveder både til voksne og børn.

Andet tilbehør

Tandpasta, mundskyld og tandtråd er essentielt for tandhygiejnen - POWER har et stort udvalg af produkter som hjælper dig med tandhygiejnen.

Læs også

Halloween: 7 ting til festen

Halloween ligger hvert år d. 31. oktober. Så det er nu der skal skæres græskar, handles slik og finde det rigtige kustume. Selv hvis du ikke har børn..

Læs mere

Sådan tager du de bedste billeder

Er du træt af uklare og kedelige billeder og ved du ikke helt hvordan du kan tage de bedste billeder? Så læs videre her!

Læs mere

Efterårsferie – få mest muligt ud af efteråret

Efterårsferien er tid til hyggelige turer og indendørshygge med familie og venner. Vi har derfor samlet lidt tips til, hvordan du kan få mest ud af efterårets aktiviteter. Uanset om du skal ud at rejse eller være hjemme.

Læs mere