Dette køkkenudstyr gør dit køkken smart

Et køkken er ikke et rigtigt køkken uden smart og brugervenligt udstyr - der findes en masse ting til køkkenet som gør hverdagen mere enkel. Vær smart - og anskaf dig det udstyr du har brug for hos POWER!

Opdater dit køkken med nyt og smart køkkenudstyr. Vi har udarbejdet et overblik over alle de produkter, som man har brug for i et køkken. Her finder du en masse praktiske og smarte køkkenredskaber - og det udstyr, som du ikke engang viste fandtes. Vi sælger ikke alene køkkener, men også alt det tilbehør, som gør oplevelsen i køkkenet smartere.

Skær grøntsager på en effektiv måde

Alligator-produktene har en smart konstruktion med ganske få dele, som gør den lige så let at bruge som at rengøre. Alligator er også et udmærket hjælpemiddel hvis du skulle have vanskeligheder med, at bruge en almindelig kniv.

Nyskabende skærebræt

Anskaf dig et skærebræt men opsamler eller et skærebræt som kan vendes og bruges som bordskåner eller serveringsbræt. Eller hvad med en praktisk pålægsmaskine eller en minihakker?

Se flere skærebrætter her

Opbevaring af kaffekapsler

Opbevar dine kaffekapsler i en praktisk boks eller beholder - og få bedre plads på køkkenbordet. Husk at et rydeligt køkken er et smart køkken!

Se flere kapselbeholdere her

Glem kogebogen - brug en tablet!

Flere og flere begynder at ty til nettet når der skal findes madopskrifter. Du kan også skifte kogebogen ud med en tablet. Spar tid og spil musik samtidig med du finder opskrifter!

Vi i POWER har ovenikøbet samlet en bunke spændende opskrifter, blandt andet opskrifter på juice, brød, babymad og is

Se flere tablets her

Sous vide

Sous vide er et nyt koncept indenfor madlavning som er blevet enormt populært. Maden vakuumpakkes og nedsænkes i vand, hvor det tilbederedes under den helt optimale temperatur. Du  kan undgå rengøring af ovn, pander eller gryder!

Se flere produkter til sous vide her

 

Andre smarte dimser til køkkenet

Vi har  afsindig mange produkter, som du ganske enkelt ikke vidste fandtes. Hvad med et timeglas til teen, eller en frugttørre

Se flere sjove dimser til køkkenet her

Vaskemaskine 

Mange har placeret vaskemaskinen i køkkenet. Lad den gøre arbejdet for dig med automatisk dosering!

Se flere vaskemaskiner her

For lidt tid? Ingen grund til bekymring med disse produkter

Bagemaskine, nyskabende målebæger, riskoger - vi har det du har brug for, til at spare tid med madlavningen.

Psst! Er det på tide at opdatere køkkenet? Husk at du kan købe køkken hos POWER! Vi sælger Danicas kvalitetskøkkener til en super skarp pris. Læs mere her!

Læs også:

Dette skal du have med i overvejelserne ved køb og planlægning af dit nye køkken

Vi har samlet en bunke tips og tricks til dig som er på udkig efter nyt køkken

Læs mere her

Spar tid i hverdagen med disse produkter

Med de rigtige produkter, kan springe over hvor gæret er lavest. Så du kan bruge din tid på sjovere ting. Vi har derfor samlet nogle af vores smarteste produkter her

Læs mere

Få det meste ud af din køkkenmaskine

Har du lige fået en køkkenmaskine ind i køkkenet, så er det et godt tidspunkt at kigge på hvilke muligheder for tilbehør du kan få, for at få endnu mere ud af din køkkenmaskine.

Læs mere

OptiGrill – glæden ved perfekt grillet kød

Selvom de fleste af os har travlt i hverdagen, vil vi gerne spise sund, velsmagende og hjemmelavet mad. Tjek OptiGrill ud her!

Læs mere

Chat

Åben chat

Chat