Der er ikke noget, der slukker tørsten så godt som et friskpresset glas juice eller en cremet frugtsmoothie. Eller hvad med en iskold is til at tilfredsstille den søde tand? Uanset om du er til juice, smoothie eller desserter, kan du få opfyldt dit behov med en slowjuicer. Det er slut med at stå og bruge tid og kræfter på at presse din egen juice eller at købe den færdige udgave. Med en slowjuicer kan du hurtigt og nemt få friskpresset kvalitetsjuice til for eksempel morgenmaden, frokosten eller ”to go”, når du er på vej ud ad døren.

Her på siden finder du en lang række slowjuicere, der alle er karakteriseret ved høj ydeevne, effektivitet samt nem og sikker betjening. Ved hjælp af den førende teknologi på feltet er du med disse slowjuicere garanteret en brugeroplevelse i verdensklasse, der gør det ganske simpelt og legende let at lave juice til dig, din partner, familie eller gæster.

Slowjucing – din vej til lækre juice, smoothies og et boostet immunforsvar

Hvad er slowjuicing? Det er en særlig juicing-teknik, der kværner frugter såvel som grøntsager således, at juicen bliver iltet så lidt som muligt. På denne måde er du sikret et færdigt produkt, der kan holde i lang tid på trods af dens naturlige karakter – helt op til 2-3 døgn i køleskabet. Du kan derfor sagtens presse store mængder juice ad gangen og have portioner stående i køleskabet til alle ugens dage, uden at det bliver på bekostning af kvaliteten og smagen. En slowjuicer kan således spare dig for både tid og besvær, og den sikrer dig, at din friskpressede juice altid opretholder den samme høje koncentration af næringsstoffer, vitaminer og enzymer. Med andre ord: En slowjuicer på dit køkkenbord er vejen til et boostet immunforsvar.

 

Hos Power går vi meget op i, at du skal kunne slowjuice i din hverdag, uden at det skal koste dig alt for meget tid og for mange penge. Derfor forhandler vi et bredt sortiment af slowjuicere til yderst favorable lavpriser, der trods deres forskellige egenskaber afspejler samme høje standard i forhold til effektivitet og kvalitet.

Blandt vores modeller finder du forskellige juicepressersystemer, der har forskellige formål, og som passer til forskellige behov. Ønsker du at kunne lave smoothies eller lækre desserter, bør du gå efter en model med indbygget smoothietilbehør, mens du kan nøjes med en model, der har et integreret juicefilter, hvis du udelukkende vil kunne lave friskpresset juice. Og kan du bare ikke vælge, tilbyder vi også modeller, der kan begge dele.  

 

Brugervenligt design og effektiv ydeevne

Samtlige af vores slowjuicere er udformet i et yderst brugervenligt, funktionelt og intuitivt opbygget design. De er supernemme og ligetil at anvende og henvender sig derfor til alle personer uafhængig af erfaringsgrundlag og teknisk snilde. 

 

Alle modellerne er udstyret med en stærk kværn og har stor kapacitet, så du effektivt kan juice flere liter juice. De fleste udgaver kommer med en og har indbygget drypstop, der sikrer dig mod unødigt spild og svineri. Vores slowjuicere kan let adskilles og rengøres, og du kan nemt og uden problemer tømme slowjuiceren for restmaterialer, som automatisk afskilles fra juicen og føres ud igennem en separat åbning og ned i en dertilhørende beholder. På den måde kan du genanvende frugtkød til eksempelvis madlavning og bagning.

 

Med en slowjuicer fra Power er mulighederne mangfoldige. Skynd dig at bestille online her på siden og få din vare leveret med ekspresfart eller afhent den i dit nærmeste POWERHOUSE, så du kan stå op til friskpresset juice – hver morgen.