Skab spa-stemning hjemme i privaten

Følelsen efter endt træning er fantastisk – endorfinerne suser rundt i kroppen, og du føler dig afslappet. Hvorfor ikke forlænge denne følelse med lidt personlig pleje i badeværelset hjemme? Vi har udvalgt nogle produkter til din private, lille wellness.

Den perfekte føntørrer efter et varmt brusebad

Denne lækre føntørrer i fra GHD gør godt for håret. Avanceret, ionisk teknologi gør, at du får et blødere og mere glansfuldt resultat, som varer længe. Du kan vælge mellem forskellige styrker og temperaturer, alt efter hvad der passer dig. Du kan også vælge mellem to mundstykker for at skræddersy din føntørring.

GHD (good hair day) er en professionel producent af blandt andet hårtørrere og glattejern. I 2013 blev de det første selskab af denne type, som sponsorerede Victorias Secret Fashion Show. De bruges desuden af berømtheder som Madonna, Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow og Jennifer Aniston.

Glattejern som tager sig godt ud på badeværelset

Dette glattejern i hvid og roseguldfarve har en nyskabende sensorteknologi og superhurtig opvarmningstid. Jernet tilpasser temperaturen for at bevare hårets naturlige fugtighed. De flydende plader bevæger sig for at justere presset på håret, så håret skånes mest muligt. Ladede negative ioner eliminerer statisk elektricitet, plejer håret og glatter hårfibrene, så du får et glansfuldt og smukt hår.

Få friskere og glattere hud i ansigtet

Forkæl din hud, og tag dine plejerutiner til næste niveau med Rio Deep Pore Cleanser. Huden bliver frisk, glat og forynget med programmer til dybdegående udrensning, beskyttelse, næring og opfriskning. Brug 5 minutter daglig, ugentlig eller hver anden uge afhængig af hudtype og behov.

Massage, som modvirker cellulitis

Stram huden op, øg blodcirkulationen, og modvirk cellulitis på udsatte områder med dette handy massageapparat. Ikke nok med at det er dejligt med massage, du får også en glat og blød hud.

Giv trætte fødder den pleje, de fortjener

Med dette fodbad fra Scholl får du fodpleje som på en salon. Vandstråler og bobler giver dig en intensiv massage af fødderne, og du kan vælge mellem massageruller, pimpsten og punktmassage. Herligt!

Kombinér gerne fodbadet med Scholl Velvet Smooth, en elektrisk fodfil, som fjerner hård hud på en blid måde. Smør fødderne med en god creme bagefter, så er fodplejen fuldendt!

Lækre negle i en fart

Pæne fødder og hænder med velplejede negle er altid flot. Og det er nemmere at give dig selv en manicure eller pedicure, end du tror. Med dette 2-i-2 sæt kan du hurtigt file, pudse, slibe og soignere dine negle, så du ligner en million. Afslut med din yndlingsneglelak, og du er klar til at vælte verden!

Sunde og friske juice-opskrifter

Se sunde og friske juice-opskrifter, som gør det lidt nemmere at komme op på de anbefalede 6 frugter om dagen

Læs mere

Fyld maven med lækre og sunde madmuffins

Har du ikke altid lige tid til at smøre madpakke i den nogle gange hektiske morgen eller mangler du måske bare lidt inspiration til at frisk det hele lidt op? Så er vi klar til at give dig nogle yderst appetitlige råd.

Læs mere

Kom med på sundhedsbølgen - Track din aktivitet

Vi danskere er om nogen kommet med på en fitness-bølge uden lige, der de seneste par år har taget befolkningen med storm. Det gælder om at være mest trænet, spise sundest og, ja, egentlig bare være den sundeste version af sig selv. I takt med dette bliver det mere og mere moderne at være i topform, og samtidig holde styr på, hvordan ens aktivitetsniveau egentlig står til. Derfor giver vi, i samarbejde med Samlino.dk, en forklaring på, hvad aktivitetstrackere er, og giver et bud på, hvilke der er næsten uundværlige for dig, der nyder at være aktiv, og konstant holde styr på, hvordan det går for dig.

Læs mere

Sådan undgår du tør hud i den kolde vinterluft!

Kulden er her og luftfugtigheden har sænket sig, hvilket ofte fører til tør hud og statisk hår. Vi har derfor samlet en række tips til hvordan du undgår dette og ikke mindst hvordan du kan beskytte huden i vinterhalvåret.

Læs mere

Chat

Åben chat

Chat