Nye Siemens Extraklasse opvaskemaskiner

Med de nye Siemens Extraklasse opvaskemaskiner får du altid lidt ekstra, uanset hvilken model du vælger.

Tag glæde i en altid skinnende og tør opvask med extraDry, ekstra lavet lydniveau, fleksible kurve og effektive programmer.

Siemens Zeolith®-tørring

Zeolit er et naturligt mineral med en helt særlig egenskab. Zeolitten ligger skjult i bundkarret på Siemens opvaskemaskiner, og har en dobbeltvirkende effekt under opvasken. Med sin særlige overflade og krystallignende struktur absorberer den fugt og omdanner den til varmeenergi. Denne unikke egenskab aftager aldrig og holder hele maskinens levetid.

Siemens vasker og tørrer 3 gange så hurtigt – varioSpeed Plus

Et tryk på varioSpeed Plus-knappen reducerer opvasketiden med op til 66 %* Kombiner dit favoritprogram med varioSpeed Plus for optimalt resultat og mere fleksibilitet. Denne specialfunktion ændrer den måde, du vasker op på, som bliver nemmere og lettere uden at uden at gå på kompromis med resultatet. Resultatet er, at dit service altid er skinnende rent og tørt på kortere tid.

Siemens Home Connect easyStart opvaskemaskiner

Siemens opvaskemaskiner med Home Connect funktion. Tilslut opvaskemaskinen dit Wi-Fi-netværk. Brug Home Connect Appen for at udnytte alle de unikke funktioner. Easy Start - Vælg det service, du ønsker at vaske op, og vælg det rigtige opvaskeprogram - Nemt og intuitivt. Find det rigtige program på den mest bekvemme måde. Med Easy Start.

Siemens timeLight, det hurtige overblik på gulvet.

Med den innovative timeLight-funktion kan du altid se, hvilket program der kører i din helintegrerede opvaskemaskine. På gulvet foran maskinen ser du tid og programvalg i form af en lysende projektion på køkkengulvet. timeLight holder dig altid informeret.