Samsung Galaxy Watch

Vær opkoblet endnu længere.

Ved første øjekast ser du et flot ur af rustfrit stål i et tidløst design. Et ur, der passer til enhver anledning. Men du vil snart opdage, at det, der er indeni, giver dig mere end et flot udseende.

Den nye definition af ægthed

Takket være udvalget af urskiver med dybde og lyseffekter kan du vælge lige præcis det Galaxy Watch, der passer bedst til dit udtryk og din livsstil. Den runde urskive, viseren med skygge og lydeffekter får det til at føles som et rigtigt ur.

Vælg det ur, der passer til dig.

Du kan altid vælge det Galaxy Watch, der passer bedst til dig. Et smagfuldt design i tre forskellige modeller og to størrelser, 42 mm (Midnight Black, Rose Gold) eller 46 mm (Silver). Alle har Bluetooth og 4G-funktionalitet for maksimal frihed.

Dit ur, din stil

Tilpas udseendet på dit Galaxy Watch med den rem, der passer bedst til dig og din stil. Rammen har et standardbeslag på 20 mm (til 42 mm) eller 22 mm (til 46 mm), så du frit kan skifte urremmen*, når det passer dig, for eksempel efter træning, eller inden du skal til fin middag.

Altid styr på tiden

Med Galaxy Watch behøver du ikke at trykke på en knap eller dreje på uret for at se, hvad klokken er. Skærmen er altid tændt takket være Always On. Indstil sAMOLED-skærmen til altid at være tændt, så du lynhurtigt kan se, hvad klokken er – både dag og nat.

Altid online

Galaxy Watch understøtter eSIM*, så du ikke kun kan modtage beskeder og besvare opkald, når du ikke har din mobil i nærheden, men også i situationer, hvor det er upraktisk eller upassende at tage mobilen frem. Du slipper for følelsen af stress over ikke at vide, hvad der sker i din omgangskreds, når du ikke har mobilen ved hånden.

Tag musikken med dig overalt

Musik hjælper dig med at komme i den rette stemning og blive mere motiveret i din hverdag. Galaxy Watch understøtter eSIM, så du kan streame musik når som helst og hvor som helst. Med Spotify Offline** har du adgang til dine spillelister og yndlingsmusik direkte i din mobiltelefon. Tilslut et sæt trådløse hovedtelefoner (sælges separat), så er du klædt på til alt fra en gåtur til træning – uden mobil, men med musik.

Lang batteritid

Lad din oplader hvile om natten en gang imellem. Galaxy Watch har lang batteritid takket være et batteri, som er skabt til at holde, så du kan blive ved med at besvare samtaler, svare på beskeder, høre musik og meget mere.