Samsung Galaxy Tab A 10.1 er ganske enkelt en gennemført tablet, der kan det hele. Den kan bruges til alverdens forskellige formål, og dens store skærm på 10,1 tommer gør det til en fryd at benytte tabletten både på farten og derhjemme. WUXGA-skærmen har en opløsning på 1200 x 1920 pixels, så du kan forvente at få et virkelig godt billede med netop denne tablet.

Det indbyggede kamera byder på 8 MP og en fotoblænde på 1,9. Frontkameraet er på 2 MP og har en fotoblænde på 2,2. Dermed kan du indfange dine store øjeblikke i god kvalitet. Vil du have endnu mere med, kan du lave fotooptagelser i Full HD med 30 fps. Der er dermed rig mulighed for at forevige familiens momenter og derefter nyde dem på den store, lækre skærm. Skal de ligefrem nydes på din tv-skærm, har du mulighed for nemt at tilslutte tabletten til dit fjernsyn. Det giver dig ligeledes mulighed for at streame på din Samsung Galaxy Tab A 10.1, men se indholdet på dit tv.

 

Ideel for hele familien

Samsung Galaxy Tab A 10.1 er en tablet, der kan være til glæde og gavn for hele familien. Der er mulighed for at slå et Kids Mode til, som gør, at indholdet bliver særligt tilpasset de mindste i familien. Det betyder naturligvis en filtrering af det indhold, der vises, men derudover betyder det også, at der bliver sat tidsbegrænsning på brugen af tabletten. Ydermere bliver indholdet vist i glade, børnevenlige farver.

 

Tabletten kan, grundet sit 7.300 mAh-batteri, holde strøm til videoafspilning i op til 13 timer. Den kraftfulde ottekernede processor byder på fire kerner clocket ved 1,6 GHz og fire kerner clocket ved 1,0 GHz. Dét sikrer optimal udnyttelse af batteriet og en smooth brugeroplevelse, hvad end du surfer, besvarer mails eller spiller.

 

Vær altid connected – når du har lyst

Samsung Galaxy Tab A 10.1 fås naturligvis i en 4G-kompatibel version. Vælger du denne løsning, mister du aldrig forbindelsen, og du kan i en fart forholde dig til de notifikationer, der kommer ind fra din smartphone. Sammenkobler du din tablet og din telefon, får du nemlig strømlinet notifikationerne på begge enheder. Du kan naturligvis også vælge den model, der har brug for Wi-Fi for at have internetforbindelse. På den måde er der også mulighed for at ”logge af”. Valget er dit.

 

Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at du får en gennemført tablet, når du investerer i Samsung Galaxy Tab A 10.1. Dens design og indmad er begge dele i højeste kvalitet, og du får i sandhed en tablet, der er en fryd at bruge. Den kommer med 32 GB indbygget hukommelse, og derudover er der mulighed for at spæde til med ekstra hukommelse i form af Micro-SD-kort.

 

Køber du din Samsung Galaxy Tab A 10.1 her hos POWER, får du fri levering lige til døren. I udvalget her på siden finder du desuden også masser af lækkert tilbehør til din tablet såsom eksempelvis høretelefoner og skærmbeskyttelse.